Trànsit engega una campanya de conscienciació per reduir la sinistralitat a les comarques gironines

Girona (ACN).- Trànsit ha engegat una campanya de conscienciació per reduir la sinistralitat a les comarques gironines.

El 2021 un total de 135 persones van morir en 127 accidents en zona interurbana a Catalunya, un 22,9% menys respecte al 2019, any de referència. Tanmateix, a Girona, amb 34 morts el 2021 i 27 el 2019, hi va haver un increment de gairebé el 26%. Des de l’1 de gener d’enguany, 35 persones han mort en 33 accidents de trànsit a la demarcació. Una dada que suposa un increment de gairebé el 30% respecte del 2019 i gairebé un 10% respecte de l’any passat, quan durant el mateix període n’hi va haver 32. De fet, els morts registrats fins ara a la demarcació ja superen el total que hi va haver en el conjunt de l’any tant el 2019 com 2021.
Per fer front a aquest repunt, Trànsit ha impulsat la campanya sota el lema “El punt de sortida comença amb tu. A la carretera, sigues viu. Viu-la amb seguretat”, apel·la a la responsabilitat dels usuaris a la carretera. Trànsit a més, ha fet adaptacions per a diferents col·lectius com ara ciclistes, vianants, motoristes i ocupants de turisme.
La campanya, que se centra en missatges genèrics de seguretat viària, es difondrà en premsa escrita, exteriors i xarxes socials.

Tags: accidents, campanya, carreteres, Comarques gironines, conscienciació, Servei Català de Trànsit, serveis, sinistralitat, societat, trànsit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Parc Natural de Cap de Creus engega un pla de reintroducció de la tortuga mediterrània
Notícia següent
L’Ajuntament de Torroella inverteix en la millora del condicionament acústic del menjador i l’Aula de música de l’Escola Guillem de Montgrí

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes