Tret de sortida de les obres de substitució del col·lector general i les escomeses d’aigües residuals al carrer Catalunya de la Bisbal

La Bisbal d’Empordà.- Tal com ja va avançar l’Ajuntament de la Bisbal l’agost passat a les reunions amb veïns i veïnes afectades pel mal funcionament de la xarxa de sanejament d’aigües residuals del carrer Catalunya, dilluns van començar les obres de substitució del col·lector general i les escomeses d’aigües residuals al carrer Catalunya, en el tram entre els carrers Abat Oliva i Abat Escarré.

Els treballs preveuen obrir una rasa central a la calçada a tota la llargada del carrer i rases secundàries seguint les escomeses de sanejament dels immobles particulars.
El desenvolupament dels treballs es farà per trams: ahir, dilluns, es va començar per l’encreuament del carrer Catalunya amb el carrer Abat Escarré i s’anirà avançant en direcció al carrer Abat Oliva. En aquest sentit, no s’obrirà un nou tram fins que l’anterior estigui tapat, permetent un pas reduït de vehicles, en cas que sigui necessari, i de vianants. Així, tot i que no es podrà circular al llarg de tot el carrer mentre durin les obres, es podrà accedir als immobles per cada un dels seus extrems.
Durant la durada de les obres, que es preveu de 4 setmanes no es podrà aparcar en tot el carrer. Atès que en el tram on s’estigui treballant en cada moment hi haurà restricció de pas de vehicles i persones, el responsable de l’empresa constructora anirà informant a les persones propietàries dels immobles sobre el moment en que es treballarà davant de cada edifici per tal que, si s’escau, treguin els vehicles dels garatges per evitar que els puguin quedar bloquejats. Pel que fa al pas de vianants, l’empresa constructora habilitarà passos segurs (en el cas de persones amb mobilitat reduïda caldrà fer-ho saber al consistori per tenir-ho previst). Per a qualsevol consulta el consistori resta a la disposició de la ciutadania.

Tags: aigües residuals, carrers, col·lector, La Bisbal d'Empordà, millores, sanejament, serveis, societat, substitució, xarxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Tot a punt per engegar la construcció del nou gran aparcament de Sant Feliu de Guíxols
Notícia següent
Obert el termini per presentar obres a la cinquena edició del Premi Empordà de Novel·la

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes