Trobada de motos antigues a Santa Cristina

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- El proper dissabte 18 de novembre la família Pujolar, propietària del Museu Derbi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina, recuperarà la trobada de motos antigues que tanta participació i admiració tenia.

La jornada començarà amb un esmorzar al restaurant Can Sureda de Santa Cristina. Tot seguit, a les 10 del matí es donarà el tret de sortida de la ruta que realitzaran els aficionats a les motos antigues per bells paratges de la Costa Brava Centre. La comitiva es dirigirà cap a Castell d’Aro per seguir en direcció a S’Agaró, la Volta de l’Ametller, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Llagostera i arribarà a la plaça del Mercat de Santa Cristina al voltant de 2/4 d’1 del migdia. Seguidament l’Ajuntament de Santa Cristina oferirà un refresc a tots els participants mentre els curiosos i els amants de les dues rodes recreïn la vista amb les ninetes dels seus ulls. I abans de cloure la trobada es visitarà el Museu Derbi (col·lecció privada) que hi ha a pocs metres de la plaça del Mercat.
Després d’un impàs de temps molt llarg, aquest dissabte arrencarà la quarta edició de la trobada de motos antigues, gràcies, novament, al Museu Derbi. Desitgem que ningú freni aquestes peces de museu i que continuïn, per molts anys més, donant vida a Santa Cristina i a la seva rodalia.

Tags: cultura, Derbi, historia, motoristes, motos, Museu, Santa Cristina d'Aro, societat, trobada, vehicles
Notícia anterior
Palafrugell organitza una Jornada sobre ciberseguretat a les empreses
Notícia següent
La flequera de Torroella Anna Cufinyà rep el diploma de Mestre Artesana Alimentària

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes