Trobada institucional dels presidents i presidentes de les diputacions catalanes a la Diputació de Girona

Girona.- El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut aquest dijous al matí a la seu de la corporació la visita de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Es tracta de la primera reunió d’aquest nou mandat 2023-2027 i està emmarcada en les trobades periòdiques que mantenen els caps de govern de les institucions supramunicipals en el marc de les seves bones relacions.
En la jornada de treball, han tractat temes comuns als quatre àmbits territorials que puguin beneficiar el món local i la ciutadania durant aquest nou mandat 2023-2027. Entre d’altres projectes, han tractat sobre el paper de les diputacions catalanes per donar solució a una problemàtica tan actual com la sequera i com donar suport als ens locals, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya.
També han mantingut una trobada amb representants d’alguns dels grups polítics amb representació a la Diputació de Girona. Hi han assistit la vicepresidenta segona i portaveu de Junts, M. Àngels Planas; el diputat d’Assistència als Municipis, Serveis Generals, Suport a Entitats Locals, Noves Tecnologies i Compra Pública i portaveu d’ERC, Joan Plana; el diputat del PSC Joan Martin, i el president i portaveu d’Independents de la Selva, Pere Garriga.

Tags: ajuntaments, Catalunya, Diputacio Girona, grups polítics, municipis, sequera, serveis, societat, suport, visita institucional
Notícia anterior
El 2023 va ser l’any més càlid al món des que hi ha registres i la pujada de la temperatura s’aproxima al límit de 1,5º
Notícia següent
La Sala BacanArt de Begur acull l’exposició “Corrents Migratoris”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes