Ullà aprova un pressupost d’1,25 milions per aquest any

Ullà.- L’Ajuntament d’Ullà ha aprovat el pressupost municipal per aquest any, que puja a 1.255.300 euros.

La partida d’inversions reals és de 258.000 euros, els quals van destinats tots ells, a excepció de 8.000 euros, a acabar el Pla de Barris del nucli històric. El pressupost, que es va aprovar amb el vot afirmatiu del govern i el negatiu de l’oposició, és una mica inferior al de l’any passat, que pujava a 1.330.000 euros. “És un pressupost continuista amb l’objectiu bàsic d’acabar la reforma del nucli antic”, ha recordat l’alcalde, Josep López.
Tot i això, l’alcalde ha manifestat que la partida de personal baixa de quasi 60.000 euros, mentre que la partida de despeses de béns corrents i serveis, tot i baixar, algunes partides, que es consideren primordials, pugen, com són els casos de la conservació de camins, de la recollida de residus o de Cultura i festetjos. D’altra banda, baixa la partida d’estudis i treballs tècnics a la meitat (de 60.000 a 30.000 euros).
Al mateix temps, el govern local ha decidit el no increment ni modificació de les ordenances fiscals municipals per aquest exercici. Des del govern, s’exposa que la situació econòmica municipal és “prou bona”, per la qual cosa es decideix “no apujar els impostos”. La congelació de les ordenances fiscals segueix el que ja s’ha fet durant tot el mandat anterior, també comandat per un govern socialista.

Tags: inversions, pla de barris, pressupost 2020, serveis, societat, Ullà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Jutgen un veí de l’Escala que s’enfronta a 7 anys de presó per descarregar-se i compartir pornografia infantil
Notícia següent
Aprovada la Llei de la vitivinicultura, una normativa que protegeix i reforça la garantia de qualitat dels vins catalans

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes