Un “Boc’n’Roll” per reduir els plàstics d’un sol ús als centres educatius de Begur

Begur.- Aquesta setmana, 337 alumnes i docents dels centres educatius de Begur han rebut un “Boc’n’ Roll”. Es tracta d’una iniciativa liderada per la Regidoria de Medi Ambient en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Aquesta iniciativa té per objectiu sensibilitzar la infància i els joves begurencs sobre la importància de reduir l’ús de bosses de plàstic i paper d’alumini d’un sol ús durant els esmorzars de l’hora del pati.
El “Boc’n’Roll” és un producte que es pot utilitzar repetidament com a embolcall per als esmorzars, eliminant la necessitat d’utilitzar bosses de plàstic o paper d’alumini d’un sol ús i fomentant hàbits més sostenibles. La temàtica de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus d’enguany és “No t’emboliquis”.
En aquest marc, també s’han dut a terme xerrades de sensibilització entorn dels residus plàstics als escolars de cicle mitjà i cicle superior de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell.
L’entrega dels “Boc’n’roll” també s’emmarca en la campanya “Menys plàstic, més vida”, en marxa des del juliol per promoure l’ús responsable del plàstic i la seva relació amb la salut del nostre planeta. L’Àrea de Medi Ambient posa en valor la importància de les decisions individuals i col·lectives per reduir la generació de residus plàstics i fomentar un estil de vida més sostenible.

Tags: Ajuntament de Begur, begur, centres educatius, consciència ambiental, educacio, medi ambient, prevenció, residus, serveis, setmana europea, societat, sostenibilitat
Notícia anterior
Arrenquen les obres de rehabilitació energètica i millora de l’accessibilitat de les Escoles Velles de la Bisbal
Notícia següent
Noves bosses per a la medicació hospitalària de dispensació ambulatòria a l’Hospital de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes