Un nou recurs virtual posa a l’abast de tothom els elements patrimonials del turó dels Guíxols

Sant Feliu de Guíxols.- Ja es pot fer una visita al Turó dels Guíxols en una panoràmica de 360º que permet entrar i mirar tots els racons de  la Caseta de Salvament de Nàufrags i del Niu de Metralladores, dos espais patrimonials que per qüestions d’estacionalitat només són visitables durant els mesos de bon temps.

Des del Museu d’Història de la ciutat i amb la col·laboració i suport del Memorial Democràtic, s’ha volgut posar remei a la temporalitat de les visites i facilitar l’accés a tothom des de la comoditat que ofereixen les pantalles.
L’empresa encarregada de la realització de l’escaneig del elements patrimonials del Turó dels Guíxols per aconseguir l’experiència virtual a 360º ha estat Visita Virtual 3D amb llarga experiència en el sector.
Ara, baixar al Niu de Metralladores, endinsar-se al ventre del Turó i fer tot el recorregut de la galeria d’aquest equipament de defensa vestigi de la Guerra Civil espanyola es pot fer en qualsevol moment, servint també com a recurs de suport per alumnes i docents que vulguin treballar a les aules sobre la Memòria Històrica a la ciutat.
Alhora, l’Estació de Salvament de Nàufrags i la col·lecció de materials únics que s’exposen a la caseta queden a l’abast planta a planta i es pot accedir fins i tot a la terrassa del primer pis.
A més en el cas que no s’hagués pogut visitar l’exposició temporal d’aquest estiu “Dins d’una mar menuda” de miniatures navals dins flascons de perfum, es tindrà ocasió de fer-hi una passejada i admirar les fantàstiques creacions del mestre artesà Néstor Sanchiz.
S’hi pot accedir clicant en aquest enllaç.

Tags: cultura patrimoni, educacio, Guerra Civil, historia, Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, realitat virtual, salvament marítim, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat, tecnologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un 74,5% de la població de Catalunya té la pauta completa de la vacuna contra la Covid-19
Notícia següent
La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Hospital de Palamós per adquirir 4 nous llits per a la Unitat de Cures Intermèdies (UCIM)

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes