Visita dinamitzada “Megalitisme a Catalunya: Útils, eines i materials de la seva gent” a Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols.- L’Àrea de Patrimoni Cultural a través del Museu d’Història inicia aquest 2022 una iniciativa titulada “Connecta amb el patrimoni”, oferint una oferta de rutes i itineraris de forma mensual per tot el patrimoni de Sant Feliu de Guíxols i voltants.

El proper dissabte dia 12 de febrer a les 11 hores, a l’Antic Hospital – Museu d’Història, es farà una visita dinamitzada sota el títol de “Megalitisme a Catalunya: Útils, eines i materials de la seva gent”, a l’exposició i taller familiar a càrrec d’Atzagaia.
Mitjançant la visita dinamitzada a l’exposició es proposa descobrir la cultura megalítica de casa nostra: els tipus de megàlits, la seva funció, o com es podien moure les “mega pedres”, per endinsar-se en la cultura material de les societats prehistòriques que van construir i utilitzar els menhirs, cistes i dòlmens.
A partir d’un conjunt de materials es podran resseguir les eines i útils que van utilitzar els humans de la prehistòria i saber com treballaven un dels elements més utilitzats: el sílex.
Es treballarà amb l’argila i produireu un petit atuell de ceràmica amb tècniques i decoracions neolítiques. Finalment, es podrà veure de prop com es pot encendre un foc amb tècniques prehistòriques.
Preu: 4,00€ entrada general – 2,00€ Socis d’Amics del Museu d’Història de SFG.
Informació i inscripcions: Oficina de Turisme 972.820.051 | Museu d’Història 972.821.575
Aforament limitat a 20 persones. Inscripció prèvia obligatòria.

Tags: cultura patrimoni, Dolmen, exposició, historia, Megalitisme, Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, prehistòria, Sant Feliu de Guíxols, societat, visita guiada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Begur comptarà a partir d’aquest 2022 amb un nou projecte cultural per al poble
Notícia següent
Presentació del llibre “Dones emprenedores de Palafrugell”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes