Viu l’estiu a la Bisbal: ampli ventall d’oferta d’activitats de lleure per a infants i joves

La Bisbal d’Empordà

Amb el lema “Viu l’estiu a la Bisbal” es torna a oferir una àmplia oferta d’activitats d’estiu per a infants i joves. Al web municipal s’ha activat l’espai Viu l’estiu, on s’agrupen totes les activitats de lleure destinades a infants i joves que es duran a terme els mesos de juny, juliol i agost en equipaments municipals.

A través de l’apartat web es pot consultar tota la informació referents a casals i propostes per joves.
Les inscripcions s’han obert avui mateix i romandran actives fins a l’exhauriment de places. Cal tenir present que es pot fer la possibilitat d’inscripció a setmanes soltes i es disposa de servei de menjador de 13 a 15 hores i d’acollida de 8 a 8.30 hores. Per a més informació es pot consultar contactar al correu electrònic centredesplai.labisbal@gmail.com.
L’oferta proposada garanteix una bona cobertura de places, una òptima distribució d’espais a la ciutat i, alhora, facilita noves oportunitats d’aprenentatge durant les vacances escolars posant en valor així els espais educatius promoguts a l’estiu. En aquest sentit, totes les propostes responen a aquest mateix principi: les activitats de descoberta, els nous espais de coneixença, les sortides, els espais d’interacció amb nous companys/es i la possibilitat d’experimentació dels àmbits cultural, ambiental, esportiu…
D’altra banda també es disposa d’una àmplia oferta estiuenca per a joves, com un curs de premonitors/es de lleure; activitats de continuïtat del taller a l’estudi; activitats de jovent a les tardes (incloent una sortida als dimarts); un curs de teatre basat en tècniques Gestalt. A nivell esportiu, s’ofereixen cursets de natació per a nadons infants (es poden fer inscripcions presencials a l’Àrea d’Esports), el Campus Atlètic Bisbalenc (inscripcions al 722 747 187) o el Campus Bisbal Bàsquet (inscripcions al 636 553 171). Es pot consultar més informació al correu electrònic estiu@labisbal.cat o al telèfon 617 558 990.

Tags: casals, esports, estiu, formació, infants, inscripcions, joves, La Bisbal d'Empordà, lleure, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Festa Major de Sant Ponç arriba a Cruïlles aquest cap de setmana
Notícia següent
El Festival Ítaca ja ha venut més de la meitat de les entrades

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes