XII Jornada de Recerca de SSIBE

Palamós

Dijous 6 de juny de 2024 ha estat la data escollida per portar a terme una nova edició de la Jornada de Recerca de SSIBE, que enguany arriba a la seva XII edició i que està organitzada pel Comitè de Recerca de SSIBE.

Una jornada que té per objectius:
Promoure la col·laboració interdisciplinària: fomentar la interrelació de professionals dels diferents àmbits assistencials i categories professionals que intervenen en els primers nivells d’atenció.
Fomentar la investigació translacional: Estimular la investigació que tradueixi els avenços científics en aplicacions pràctiques per millorar la prestació de serveis de salut a nivell comarcal.
Destacar les línies de recerca rellevants per a la nostra institució: Identificar i destacar les àrees de recerca que són d’interès particular per a SSIBE, amb un enfocament en les necessitats de la comunitat i els pacients atesos.
Incentivar la participació de nous investigadors: Encoratjar la participació dels professionals en activitats de recerca.
Enguany s’ha plantejat una jornada de matí, en la que tindran lloc dues taules de comunicacions, una ponència convidada i l’atorgament de la Beca Joan Prat. La primera taula de comunicacions, moderada per Jordi Montía, estarà dedicada a la Recerca Translacional, i en ella s’exposaran els resultats de 3 projectes de recerca portats a terme a l’entitat i la seva aplicabilitat i interès en l’àmbit de SSIBE.
La segona taula, moderada per Anna Miralles, es dedicarà a les línies de recerca de nova creació, i comptarà amb la presència dels seus referents, qui explicaran els objectius de les respectives línies i els projectes de recerca presents i futurs vinculats a aquestes.
Es comptarà amb una ponència convidada, a càrrec d’Albert Sabater, Director de la Càtedra-Observatori d’ètica en intel·ligència artificial de Catalunya (UdG), que parlarà sobre l’Aplicació de la intel·ligència artificial en el dia a dia assistencial.
A continuació, en el marc de l’atorgament de la Beca Joan Prat de Recerca clínica, hi haurà la presentació de resultats del projecte guanyador de la Beca 2022, a càrrec de Maria Ribes. Tot seguit, es proclamarà el guanyador/a de la beca d’enguany, convocatòria a la qual hi han concorregut 8 projectes.
Ja en el bloc de cloenda de la Jornada, la Dra. Carmen Andreu, Presidenta del Comitè de Recerca i Coordinadora de recerca i innovació, farà el balanç recercaire d’aquests darrers dos anys; i Montse Garcia, codirectora Gerent, farà finalment el tancament de la Jornada.
Cal inscripció prèvia.

Tags: Atencio primaria, Baix Empordà, ciència, investigació, jornades, palamós, recerca, Salut, sanitat, serveis, societat, SSIBE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
9a Fira del Conte “Explica’m” de Sant Feliu de Guíxols
Notícia següent
Dos empordanesos resseguiran corrent el perímetre del Baix Empordà per recaptar diners per la lluita contra la leucèmia

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes