Ajuntament, EMD i Educació acorden ampliar a dues línies l’Escola Portitxol, de l’Estartit

Torroella de Montgrí / L’Estartit.- L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD de l’Estartit i el Departament d’Educació de la Generalitat han acordat que l’Escola Portitxol pugui ampliar-se a dues línies.

Inicialment, estava programat ampliar-la en mitja línia, però ateses les necessitats de l’equipament i l’interès municipal, Educació ha valorat la conveniència d’abordar una ampliació a dues línies.
Aquesta decisió és fruit de les darreres reunions de treball fetes a finals de l’any passat entre l’Ajuntament, l’EMD i Educació, en què es va concloure que el millor era ampliar en una línia més. Amb aquest propòsit, Educació ja té avançada un avantprojecte de distribució d’espais i ha confirmat la seva voluntat d’afrontar l’actuació com a prioritària i d’incloure-la en el pla d’inversions de la Generalitat per al anys 2022 i 2023. El canvi d’estratègia ha estat notificat recentment a la comunitat educativa i als grups municipals, i Educació presentarà la proposta d’ampliació tan aviat com la tingui desenvolupada.
Amb aquest acord es garantiran totalment les necessitats de creixement d’alumnat d’un centre que, a més, està qualificat d’alta complexitat, raó per la qual Educació el considera prioritari. Per poder realitzar l’ampliació, l’EMD cedirà a Educació una parcel·la de 216 metres quadrats emplaçada entre l’equipament i l’Hotel Bell Aire, que una sentència va declarar de titularitat municipal l’any 1991. Aquests terrenys quedaran totalment desafectats i disponibles perquè es puguin incorporar en la seva totalitat a l’ampliació de l’equipament educatiu, com sempre s’havia plantejat i previst en el planejament general.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, ampliació, educacio, ensenyament, escola, infants, L'Estartit, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
8 de Març de 2021: Manifest del Dia internacional de les Dones
Notícia següent
Més del 64% de les persones en situació de vulnerabilitat ateses per la Creu Roja l’any passat eren dones

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes