Arranjament de voreres de diversos carrers de la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d’Empordà.- Aquest dies la brigada municipal de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb el suport d’una empresa de paleteria de la ciutat, està duent a terme treballs d’arranjament de les voreres del carrer Nou i del carrer Puig d’Arques.

Alhora,  al carrer Nou s’estan fent reparacions diverses a la base de formigó i als acabats del paviment de tot l’àmbit d’aquest tram de la via.
Algunes d’aquestes voreres presenten deficiències per l’aixecament del ferm i deteriorament generalitzat. L’Àrea de Via Pública de la ciutat continua fent intervencions en diversos carrers de la ciutat per tal d’arranjar voreres que estan en mal estat de conservació, sigui per motius d’urgència o dins els treballs del Pla de Xoc de manteniment de la ciutat.
Segons explica el regidor de Via Pública de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “són actuacions petites que en algun cas solucionen el problema a la via, però que en d’altres són mesures provisionals a l’espera d’actuacions definitives”. “Amb el Pla de Xoc anirem executant aquests treballs, com ha estat el cas del carrer Puig d’Arques, que feia dos anys que estava rebentat i no s’hi havia actuat”, ha explicat. “Aquests casos no es poden donar més perquè són demostració d’una deixadesa que no volem que es repeteixi”, ha conclòs Dilmé.

Tags: arranjament, carrers, La Bisbal d'Empordà, obres, serveis, societat, voreres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nou aparcament públic a Cruïlles
Notícia següent
El Museu de la Mediterrània de Torroella remodela l’exposició permanent

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes