Avancen a bon ritme els treballs per adequar el nou vial de Castelló que connectarà la via verda amb els aiguamolls

Castelló d’Empúries.- Els treballs per dur a terme el nou vial que ha de connectar el pont de fusta de la via verda amb la ruta dels estanys dels aiguamolls avancen a bon ritme.

En aquests moments, ja s’ha obert el pas alternatiu que permetrà la connexió amb els aiguamolls des de la via verda, sense haver de travessar pels equipaments de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR).
Segons el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, només quedarà adequar el pas arran del camí del càmping que vorejarà l’EDAR fins a aquest nou accés. És en aquest mateix tram que s’hi col·locarà una tanca de fusta que delimitarà l’itinerari alhora que protegirà els usuaris de la via asfaltada, on hi circulen tot tipus de vehicles. L’actuació, que està portant a terme el Consorci de la Costa Brava, quedarà acabada amb la instal·lació de la senyalització que permeti indicar el recorregut del vial.
Aquest nou camí serà el pas alternatiu al que es feia servir fins ara, que travessava la depuradora, i que quedarà tancat al públic de forma permanent.

Tags: aiguamolls, Ajuntament de Castelló d'Empúries, Alt Empordà, Castelló d'Empúries, espais naturals, medi ambient, mobilitat, obres, serveis, societat, via verda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell atén més de 500 famílies durant el 2020
Notícia següent
S’acaba la campanya “A Santa Cristina d’Aro, les coses pel seu nom”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes