Balanç del primer any en funcionament de l’App M7 de Palafrugell

Palafrugell

Després d’un any en funcionament de l’App M7 per part de la Policia Local, el balanç que es fa des del cos és molt positiu. Així, s’han practicat 4 detencions d’autors de violència masclista per l’activació per part de les usuàries d’aquest suport de protecció de víctimes de violència masclista.

D’altra banda, cal destacar que actualment l’aplicació M7 compte amb un total d’uns 800 registres generals, dels quals 35 son registres de col·lectius d’especial protecció i vulnerabilitat.
L’aplicació M7 al municipi de Palafrugell, és una eina que compte amb dos suports, un per ordinadors de sobretaula i adreçat a establiments comercials i un altre mòbil, per tauletes i telèfons mòbils.
La aplicació M7, és una eina de comunicació immediata, tant telefònica com  d’incidències de tota mena entre el ciutadà de Palafrugell i la Policia Local, la qual rep les demandes esmentades i de forma global i transversal, dona resposta a les sol·licituds, implicant a totes les àrees de l’Ajuntament de Palafrugell.
L’M7 també dona l’opció de comunicar i alertar d’emergències greus a la policia amb un sol clic, mobilitzant les patrulles de policia de manera urgent i adreçant-se al lloc de l’emergència, gràcies a la localització i posicionament GPS de la mateixa aplicació.
L’aplicació M7 també té una altre funcionalitat molt important, com és la protecció de víctimes de violència masclista i persones d’especial vulnerabilitat a Palafrugell.
La policia local de Palafrugell mitjançant l’ús l’esmentada aplicació, va fer un pas endavant molt important en la protecció de persones víctimes de qualsevol tipus de violència, oferint un servei immediat i integral de protecció.
Una vegada més la tecnologia i el avanços tècnics es posen a l’abast de la ciutadania per una millor i immediata comunicació amb l’administració en al resolució d’incidències, emergències i protecció personal.

Festa Major de Palamós 2024

Tags: app, balanç, detencions, Palafrugell, policia local, protocol, serveis, societat, successos, violència masclista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Bisbal d’Empordà camina pels drets de les persones grans
Notícia següent
Torroella de Montgrí dedica un espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes