Bases del Concurs Guíxols Flors at Home

Sant Feliu de Guixols.- Per tal de celebrar el Concurs – exposició de flors i  atenent a les mesures de prevenció del Convid-19, enguany organitzem el Concurs de Flors at home.

Per a participar al concurs de flors, es pot enviar les fotografies de les plantes i flors seguint les indicacions de les bases. Podeu etiquetar les imatges a les xarxes Instagram o Facebook  amb l’etiqueta #guixolsflorsathome.

Bases
1.
En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi i que no siguin professionals del món de la jardineria.
2. Els i les participants hauran d’enviar una foto de la flor o planta que presenti a concurs indicant la modalitat de concurs.
3. Pel que fa a la participació, s’admetran un màxim de 3 fotos per persona que s’hauran d’enviar a l’adreça de correu activitats@guixols.cat o a través de whatsapp 609763915 indicant el nom, cognom i modalitat de concurs. Es demana que es faci difusió de les imatges a concurs o a través d’Instagram o Facebook amb l’etiqueta #guixolsflorsathome.
4. Les dates per enviar les fotografies serà des del divendres 1 de maig al dijous 7 de maig de 2020.
5. El jurat qualificador no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors i les seves decisions no podran ser apel·lades.
6. Hi haurà un primer, segon i tercer premi sobre les següents modalitats: Rosa Individual; Bonsai; Ram de roses; Planta verda individual; Ram de flors; Planta florida individual; Ikebana; Planta Cactus individual; Orquídia; i Ornamentació.
Concurs a través de les xarxes socials, s’estableix la categoria de premis populars a les imatges de les següents modalitats: Balcó – Jardí o pati – Imatge més votada.
7. En la categoria infantil (fins a 12 anys ) hi haurà un premi a la millor composició floral que pot ser elaborat també amb materials diversos.
8. Les tres millors plantes de cada categoria rebran un obsequi, que es lliurarà en un acte públic amb data pendent de determinar.

Participar en aquest concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases.
Els imprevistos seran resolts per l’organització, el veredicte de la qual serà inapel·lable.

Tags: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, concurs, cultura patrimoni, flors, Guíxolsflors, natura, Sant Feliu de Guíxols, societat, xarxes socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palafrugell reparteix a domicili els aliments als usuaris del Centre de Distribució d’Aliments
Notícia següent
Club de lectura virtual a Santa Cristina amb Elena Avellaneda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes