Begur celebra el Dia Mundial de la Terra

Begur.- El proper 22 d’abril es commemorarà el Dia de la Terra, una jornada d’abast mundial que té com a objectiu informar, educar i sensibilitzar la població sobre les problemàtiques ambientals com ara la contaminació de l’aire i el sòl, la destrucció dels ecosistemes o l’esgotament dels recursos no renovables.

I enguany l’Ajuntament de Begur –a través de la Regidoria de Medi Ambient– aposta per sumar-se a la jornada amb la celebració d’una activitat oberta a tota la població, amb la col·laboració de BiS Ambiental.
Es tracta d’una passejada per a totes les edats per l’entorn natural del Mas d’en Pinc de la mà d’Olga Pérez, àvia remeiera de l’associació Pedra Tosca de la Garrotxa; qui ens explicarà la història i les propietats d’algunes de les plantes medicinals que podem trobar a l’entorn de Begur. Amb les plantes recollides es durà a terme un taller de Sahumeris i saquets aromàtics que tothom es podrà emportar de manera gratuïta a casa seva.
Per a acabar de connectar amb la terra, es farà una meditació guiada a càrrec de la psicòloga Mònica Ribó, qui ens portarà a visitar amb els ulls tancats els paisatges que ens envolten. I, finalment, s’oferirà un petit refrigeri per a tancar l’activitat. Per a participar en aquesta activitat cal inscriure’s prèviament abans del 19 d’abril en aquest enllaç.
Mentrestant, el dia anterior, el divendres 21 d’abril, els alumnes de la Llar d’Infants Ses Falugues i d’educació infantil de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell també participaran en un taller organitzat per aquests dos centres educatius i l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament. La Núria, de Nurcaba, narrarà als infants una història tot ballant, jugant i cantant pel Dia de la Terra.

Tags: Ajuntament de Begur, begur, celebració, consciència ambiental, cultura, dia mundial, medi ambient, meditació, natura, plantes, remeis, societat, tallers, terra
Notícia anterior
Oberta la convocatòria d’ajuts familiars de la Bisbal per a la participació a casals d’estiu, a activitats extraescolars i esportives, i per a la bonificació de la quota de material escolar
Notícia següent
Premi literari Romanyà en memòria de Mercè Rodoreda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes