Oberta la convocatòria d’ajuts familiars de la Bisbal per a la participació a casals d’estiu, a activitats extraescolars i esportives, i per a la bonificació de la quota de material escolar

La Bisbal d’Empordà.- L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha engegat tres línies d’ajuts econòmics dirigits a famílies: per la participació als casals d’estiu, per participar en activitats extraescolars o esportives i per la quota de material escolar.

El període de presentació de les sol·licituds serà fins el proper 7 de maig. El desplegament de línies de subvenció es concreta en les següens línies:
Ajuts familiars per a la participació als casals d’estiu.
Aquests ajuts tenen l’objectiu de garantir la participació dels infants i joves de la ciutat a les activitats de lleure educatiu i esportives que es realitzen en instal·lacions municipals durant l’estiu 2023. El poden sol·licitar les amílies empadronades a la Bisbal d’Empordà amb infants i joves escolaritzats des de I3 fins a 4t ESO (curs escolar 22-23), que no superin el ingressos màxim anuals fixats a la convocatòria. Es bonifica un import de 30 o 15 euros setmanals (màxim 5 setmanes), en funció del llindar econòmic acreditat, fins a assolir la disponibilitat econòmica de la convocatòria.
Ajuts familiars per a la participació en activitats extraescolars i esportives.
Volen servir per garantir la participació a les activitats extraescolars i/o esportives impulsades per les AFA dels centres educatius (Joan de Margarit, Empordanet, Mas Clarà i Cor de Maria), a les activitats esportives organitzades per entitats locals i a aquelles activitats de titularitat pública. Els poden sol·licitar famílies empadronades a la Bisbal d’Empordà amb infants i joves escolaritzats des de I4 fins a 2n ESO (curs escolar 23-24), que no superin el ingressos màxim anuals fixats a la convocatòria. Es bonifica un import de 20 o 10 euros mensuals (màxim 5 setmanes), en funció del llindar econòmic acreditat, fins a assolir la disponibilitat econòmica de la convocatòria.
Ajuts familiars per a la bonificació de la quota de material escolar.
Tenen l’objectiu de bonificar la quota de material escolar dels infants escolaritzats als centres educatius de la ciutat (etapa infantil i primària). Poden sol·licitar l’ajut les famílies empadronades a la Bisbal d’Empordà amb infants escolaritzats des de I3 fins a 6è (curs escolar 23-24), que no superin el ingressos màxim anuals fixats a la convocatòria. Es bonifica un 40% o un 60% del cost de la quota de material escolar pel curs escolar 23-24, en funció del llindar econòmic acreditat, fins a assolir la disponibilitat econòmica de la convocatòria.

Com presentar la sol·licitud?
Telemàticament: a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà
Presencialment a l’equipament municipal de l’Ajuntament Vell, sol·licitant cita prèvia al tel. 600 40 70 40 o a l’aplicatiu especificant el tràmit: sol·licitud ajut familiar 2023.

Quins requisits han de tenir les persones sol·licitants?
Estar empadronades a la Bisbal d’Empordà.
Tenir un nivell d’ingressos anuals com a unitat familiar, igual o inferior als llindars econòmics establerts a la convocatòria.
No tenir cap deute pendent en el marc de les activitats subvencionables a la convocatòria.
La documentació que caldrà adjuntar en el moment de la tramitació de l’ajut és: Full de sol·licitud de la convocatòria; Documentació identificativa de tota la unitat família; Llibre de família; Justificant d’ingressos econòmics de tots els membres de la unitat família. Últim exercici liquidat.

Tags: activitats extraescolars, ajudes, casals, convocatòria, esports, La Bisbal d'Empordà, material escolar, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Tret de sortida de la campanya de pesca de tonyina vermella per a la flota pesquera gironina
Notícia següent
Begur celebra el Dia Mundial de la Terra

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes