Calella de Palafrugell comptarà amb una seu de la Policia Local durant els mesos d’estiu

Palafrugell

Des de l’1 de juliol s’ha posat en marxa la nova oficina descentralitzada de la Policia Local de Palafrugell que es troba a Calella de Palafrugell.

L’objectiu de l’obertura d’aquesta nova seu és la de comptar amb una major proximitat en el servei a la ciutadania, sobretot en els mesos d’estiu on l’afluència de gent a les zones de platja del municipi augmenten considerablement.
Segons l’Alcalde del municipi, Juli Fernández, “aquesta nova oficina ens permet que qualsevol persona que es troba passant les seves vacances o en la seva segona residència, i necessita l’ajuda del cos policial, no s’hagi de desplaçar fins a Palafrugell, sinó que tingui un accés fàcil i àgil per tramitar qualsevol circumstància o problemàtica que sorgeixi”.
Amb l’entrada en funcionament de la nova oficina, es permet alliberar efectius i una patrulla policial, de manera que es podrà reforçar la presència del cos al nucli de Tamariu, que durant aquesta temporada d’estiu comptarà amb una freqüència més elevada de presència policial.
La seu policial a Calella de Palafrugell es troba en una zona molt cèntrica, concretament a la plaça de les Escoles i el seu horari serà de 10.30h a 13.30 hores de dilluns a diumenge. El servei s’allargarà fins el proper 11 de setembre.
D’altra banda, la presència policial a les zones de platja durant l’estiu també s’ampliarà i es compta amb diversos agents interins que durant els mesos d’estiu oferiran un servei més de proximitat a tota la ciutadania que es troba als nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, atenció ciutadana, Calella de Palafrugell, policia local, serveis, societat, temporada turística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Segona edició del cicle El Rantell Música amb 4 concerts i 2 presentacions de llibres musicals
Notícia següent
40 propostes configuren el programa d’estiu de visites guiades i activitats de descoberta a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes