Segona edició del cicle El Rantell Música amb 4 concerts i 2 presentacions de llibres musicals

La Bisbal d’Empordà

Aquest dijous arrenca la segona edició de El Rantell Música (ERM) al carrer Valls d’en Colomer. La proposta serà del 4 al 25 de juliol i oferirà un total de quatre concerts i dues presentacions de llibres que, com tot el projecte, també giraran al voltant de la música alternativa i la contracultura.

Totes les propostes seran gratuïtes i, si bé l’organització, diuen que la seva programació dura tot l’any és el juliol quan s’arriba al “punt àlgid”.
L’ERM, amb una programació 100% paritària, és un cicle nascut de la necessitat de donar resposta als macrofestivals uniformes, dirigits a un públic molt concret i amb uns preus que no estan a l’abast de tothom”, declara l’organització. “A més, l’ERM també és un cicle sostenible gràcies a la col·laboració amb Ecologig, que dota el projecte d’una infraestructura que s’alimenta d’energia solar i, conseqüentment, lliure d’emissions”, expliquen.
Arrencarà aquest dijous 4 de juliol a les 19 hores amb el concert de Masta Quba feat. P. Jaguar, rap feminista procedent de mèxic. El cap de setmana, dissabte 6 de juliol a les 19 hores, continuarà amb la presentació del llibre recentment reeditat Que pagui Pujol de Joni D, una crònica punk de la Barcelona punk dels anys 80. El dijous següent, 11 de juliol, a la mateixa  hora, continuarà amb Toxic Riders, surf del Baix Llobregat. El dissabte 13 de juliol, a les 12 hores, hi haurà la presentació del llibre Cor trencat a càrrec de l’autor Pep Blay sobre la vida i mort de Carles Sabater. El dijous 18 de juliol, a les 19 hores, actuarà l’irònic cantautor El Sobrino del Diablo. I la 2a edició de l’ERM clourà el dijous 25 de juliol, també a les 19 hores, amb l’actuació psychobilly-punk de Ponent a càrrec de Ratpenades.

Tags: cicle, concerts, cultura, La Bisbal d'Empordà, llibres, música, programació, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
IV cicle de sortides al Baix Ter
Notícia següent
Calella de Palafrugell comptarà amb una seu de la Policia Local durant els mesos d’estiu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes