Calonge i Sant Antoni acull la primera trobada comarcal sobre Igualtat del Baix Empordà

Calonge i Sant Antoni

El castell de Calonge ha acollit aquest dimecres la primera trobada comarcal sobre igualtat del Baix Empordà. Ha consistit en un esmorzar-col·loqui organitzat per l’Associació de Dones del Baix Empordà, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Hi han estat convidades les diferents regidories d’Igualtat dels municipis del Baix Empordà i hi ha hagut intervencions d’Elena Montiel, regidora d’Igualtat de Calonge i Sant Antoni, Eulàlia Puig, presidenta de l’Associació de Dones del Baix Empordà, Mireia Mata, secretària d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Teresa Navés, professora de la Universitat Autònoma, David Martín, conseller de Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Glòria Marull, presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà.
Els objectius de la trobada eren establir relacions entre les regidories d’Igualtat dels diferents municipis; conversar sobre diverses realitats i reptes sobre Igualtat a escala municipal i, també, comarcal; i crear sinergies i lligams entre les diverses institucions i la societat civil en aquest àmbit en benefici de les ciutadanes i ciutadans del Baix Empordà.
Segons la regidora d’Igualtat de Calonge i Sant Antoni, Elena Montiel, “la trobada d’avui ens ha de permetre compartir, debatre i posar en comú accions i estratègies que des del món local portem a terme des de la promoció de la Igualtat, la cohesió, l’acció comunitària i l’atenció a la diversitat. Hem de continuar treballant, amb convenciment i força per incloure una perspectiva de gènere a nivell transversal, erradicar les violències envers les dones i els seus fills i filles, combatre la feminització de la pobresa, garantir els drets de les persones LGTBIQ+ i assegurar que les persones siguin tractades amb igualtat quant a drets i oportunitats”.

Tags: Baix Empordà, Calonge i Sant Antoni, Consell Comarcal, dones, igualtat de gènere, serveis, societat, trobada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Oficina de Turisme de Palamós rep el certificat Biosphere 2024 de turisme sostenible
Notícia següent
Gran castell de focs d’artifici a la Platja Gran (Cavall Bernat) de Platja d’Aro la nit de sant Joan per celebrar l’arribada de l’estiu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes