L’Oficina de Turisme de Palamós rep el certificat Biosphere 2024 de turisme sostenible

Palamós

L’Oficina de Turisme de Palamós ha rebut el certificat Biosphere 2024, un segell de qualitat que forma part del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Comarques de Girona Biosphere Tourism.

Aquesta certificació reconeix a les empreses, serveis i entitats que aposten per un model de gestió turística respectuós amb el medi ambient i en consonància amb la realitat cultural, social i econòmica del territori.
El projecte el lidera la Cambra de Comerç de Palamós i la Cooperativa Costa Brava Centre amb el suport de la Diputació de Girona.
Aquest guardó premia empreses i serveis que promouen al Baix Empordà un turisme sostenible, complint amb els requisits internacionals de sostenibilitat. La certificació posiciona la comarca com a destinació turística sostenible i generant un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística.
En nom de l’Ajuntament de Palamós, la tècnica de Turisme, Núria Luna, va recollir aquest certificat en un acte que va tenir lloc el passat divendres al Park Hotel San Jorge de Calonge i Sant Antoni.
L’Oficina de Turisme de Palamós segueix treballant per a millorar els seus serveis, havent renovat aquest 2024 el segell d’excel·lència turística amb el certificat ‘Q de Qualitat’ i el distintiu del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà, per a la promoció d’activitats i serveis respecte al turisme inclusiu.

Festa Major de Palamós 2024

Tags: ajuntament de Palamós, Biosphere, certificació, medi ambient, palamós, qualitat turística, societat, sostenibilitat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Girona afronta una Campanya Forestal “extremadament complexa” però amb més mitjans i un nou Pla Alfa
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni acull la primera trobada comarcal sobre Igualtat del Baix Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes