Calonge i Sant Antoni acull quatre jornades per debatre la situació social, econòmica i cultural del territori

Calonge i Sant Antoni.- El castell de Calonge serà l’escenari de quatre jornades de “L’Empordà Es Mou”, un esdeveniment que organitza l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà amb el suport de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Els esmorzars de referència a l’Empordà tindran lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de juliol, tindran un horari estimat de les 9.30 hores a les 12 hores, i serviran per debatre el present i futur social, econòmic i cultural del nostre territori, amb ponents destacats en els seus àmbits: la filòloga Najat Driouech Ben Moussa, el professor Antoni Bosch, l’advocat Jordi de Juan i el doctor Oriol Estrada. Les inscripcions són gratuïtes, i caldrà fer-les de forma telemàtica, amb una antelació de tres dies de la data de l’esmorzar, al lloc web: https://www.reservaonline.support/aede/.
La filòloga i treballadora social, Diputada al Parlament de Catalunya, Najat Driouech Ben Moussa serà l’encarregada de la primera jornada de “L’Empordà Es Mou”, el 9 de juliol, sota el títol “Per una Catalunya sense discriminació”. La segona jornada, el dia 16 de juliol, “El Consell de Família en l’empresa familiar”, anirà a càrrec d’Antoni Bosch, notari i professor de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). El dia 23 de juliol serà el torn de Jordi de Juan, advocat de l’Estat, professor de la UIC i Director de la Càtedra Empresa Familiar, que donarà pas als “Aspectes fiscals de la successió familiar a l’empresa”, de la tercera jornada.
La darrera jornada de “L’Empordà Es Mou” al castell de Calonge, el dia 30 de juliol, tractarà “La Salut després del Covid”, amb el Doctor en Medicina i Director d’Innovació i Processos Transversals de la Gerència Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, Oriol Estrada. Les jornades seran moderades per Joan Vall i Clara, periodista i President Editor d’El Punt Avui, que assistirà els dies 9 i 30 i pel Director del Centre de Transferència de Coneixement i Valorització de la Recerca de la UIC, Òscar Carbó, que ho farà els dies 16 i 23.

Tags: activitats econòmiques, Calonge i Sant Antoni, castell, coronavirus, costa brava, cultura, discriminació, economia, empreses, jornades, Salut, societat
Notícia anterior
Palafrugell reforça la informació en la recollida de residus porta a porta comercial
Notícia següent
Palamós presenta l’avantprojecte executiu de la primera promoció d’habitatges socials en règim cooperatiu que es construirà a les comarques gironines

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes