Calonge i Sant Antoni crea el Consell d’Infants per promoure la participació ciutadana

Calonge i Sant Antoni.- La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat durant l’actual curs acadèmic l’anomenat Consell d’Infants.

El Consell d’Infants és un òrgan de participació ciutadana que treballa amb la fórmula de la participació directa i activa de tots els seus integrants. Ha de permetre que els nens i nenes que en formen part puguin viure en primera persona què és la participació ciutadana i se sentin partícips dels debats que es generin i de les propostes que sorgeixin.
A través d’aquesta eina, 77 alumnes de 5è de primària de les tres escoles del municipi –La Sínia, Llevantí de Mar i Pere Rosselló– es troben de forma mensual en diversos formats dinàmics, tant dins com fora de l’aula, i treballen a fons durant totes les sessions del curs el tema que van decidir per mitjà d’una votació a la sessió inaugural del passat novembre, la sostenibilitat.  A final de curs, el Consell d’Infants, en la sessió de cloenda, presentarà a l’alcalde i a l’equip de govern els resultats i les propostes en aquesta matèria que hagin sorgit a partir de la feina feta durant tot el curs.
La regidora de Participació Ciutadana, Anna Tena, ha volgut destacar que “el Consell d’Infants és una aposta per una forma diferent de treballar la participació. Ens permet fer-ho des de que els ciutadans i les ciutadanes de Calonge i Sant Antoni són petits i, per tant, ens resulta més fàcil introduir tota una sèrie de conceptes i crear una cultura de la participació ciutadana que ens serà molt útil de cara al futur”.

Tags: Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, consell d'infants, educacio, escoles, infants, participacio ciutadana, serveis, societat, sostenibilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Presentació a la Bisbal del llibre “Poesia reduïda”, de Xavier Lloveras, de la col·lecció Josep Pla de la Diputació de Girona
Notícia següent
El Govern crea dues línies d’ajuts de 12,7 MEUR per finançar projectes d’estalvi i reutilització de l’aigua al turisme

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes