Calonge i Sant Antoni organitza dues sessions de retorn de participació ciutadana per Mas Pallí i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni.- La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza el proper dimarts, 19 de gener, dues sessions de retorn en el marc de les Consultes de Barris adreçades als veïns i veïnes de Mas Pallí i del nucli de Sant Antoni.

Les sessions participatives tindran lloc el 19 de gener a la tarda al Palau Firal de Sant Antoni. A les 18 hores serà l’hora dels veïns i veïnes de Mas Pallí, i a les 19.30 hores la dels del nucli de Sant Antoni. Es tracta de les sessions de retorn com a continuació de les sessions de debat que van tenir lloc en aquestes dues zones del municipi a finals de setembre i primers d’octubre de l’any passat, en les quals hi van assistir un total de 150 persones. L’objectiu és donar resposta a les propostes i inquietuds que va plantejar la ciutadania durant les sessions de debat. Per cadascuna de les qüestions l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha elaborat un document de treball valorant la seva viabilitat i establint també un ordre de prioritats a l’hora de portar-les a terme.
Per participar en les sessions de retorn de les Consultes de Barris, i seguint les mesures de prevenció per aturar la propagació de la Covid-19, cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a participa@calonge.cat, indicant el nom, cognom i DNI/NIE.
Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal http://participa.calonge.cat/ i els pressupostos participatius.

Tags: Ajuntament, barris, Calonge i Sant Antoni, participacio ciutadana, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Agricultura destina 1 milió d’euros a millorar la seguretat de les urbanitzacions i nuclis de població enfront dels incendis forestals
Notícia següent
Fer compostatge casolà pot arribar a reduir fins a un 10 % la taxa municipal de recollida de residus a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes