Calonge i Sant Antoni organitza la quarta edició del Congrés d’Emprenedoria Alta Mar

Calonge i Sant Antoni.- El Palau Firal de Sant Antoni acollirà una nova edició del Congrés d’Emprenedoria Alta Mar.

Enguany el congrés arriba a la quarta edició i es consolida com un dels esdeveniments de referència en el món de l’emprenedoria, el màrqueting i la innovació. Sota el lema “+ Valor: Diferenciar-se per competir”, el congrés es celebrarà els dies 25 i 26 de novembre i es centrarà en empreses i startups que triomfen gràcies a models de negoci i propostes de valor diferenciades, en mercats on semblava que ja estava tot fet.
Durant 2 dies, s’han organitzat un seguit de ponències que engloben diferents àmbits de l’emprenedoria: model de negoci, màrqueting, finançament i equip, entre d’altres, amb ponents com Pau Llambí, fundador de B2B Marketing & Sales Academy i CEO de Marketers Group que parlarà de “Com generar +valor amb el màrqueting digital” o Guillermo Gaspart fundador i CEO de ByHours que mostrarà un bon exemple de nou model de negoci amb “Innovant al sector hoteler a través de nous models de negoci”.
En clau de finançament, Jorge Lluch co-fundador de Abacum i ex CFO de Wallapop ensenyarà  “Com finançar una Startup”, Aleix de Castellar, CFO de Apartool i ex-CEO de MyPoppins ajudarà a respondre a la pregunta “Tinc una idea, pot ser un bon negoci?: Com fer un MVP i una primera ronda d’inversió” i Pep Casas fundador i partner de Neoko Capital parlarà de “Com validar una idea i què busca un inversor en un projecte?”. Angel Bou, cofundador i CEO de Simplr centrarà la seva ponència en “Emprenent de 0 a 1”.
També amb l’objectiu d’ajudar a emprenedors i empresaris a treure el màxim rendiment del seu temps i ser més efectius, Agustín Peralt consultor i expert en productivitat personal i autor dels llibres “Lidérate” i “Los 6 pilares de la resiliencia” explicarà “Claus per l’efectivitat personal: guanya 1 dia a la setmana!”.
Però el Congrés d’Emprenedoria no només parlarà d’empresa, reputats xefs com ara Quim Casellas cuiner i propietari de Casamar, restaurant amb 1 estrella Michelin, mostrarà “Com aportar +valor en el món de la cuina”, i seguint amb el mon de les experiències, Xavier Camós, Marketing Manager de Moritz parlarà de com diferenciar-se en mercats commodities amb la ponència “Moritz contra els Goliats”.
En clau femenina, Mar Alarcón fundadora de Social Car ens parlarà “d’emprendre en femení” i el congrés també oferirà una taula rodona amb empresàries de Calonge com ara Mª Angels Crespo, de Caner-Crespo Assessors, Sandra Pallé, de Pallars Fustes, i Elena Vidal, de Finques Valentina. Finalment, Silvia Martinez, sòcia fundadora de LEXCREA previndrà sobre les “Trampes legals a evitar a la teva startup”.
Enguany, la Conferència Magistral anirà a càrrec de Dídac Lee, emprenedor, empresari i inversor. Cofundador i propietari de Galdana Ventures, Inspirit i Tradeinn  qui també participarà a l’acte d’entrega de Premis Fet a Catalunya organitzat per la NEEC. Finalment, la cloenda del Congrés anirà a càrrec de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.
Més informació i inscripcions: https://congresemprenedoria.calongeisantantoni.cat/.

Tags: activitats econòmiques, Ajuntament, Calonge i Sant Antoni, comerç, congrès, Emprenedoria, emprenedors, empreses, innovació, negoci, ponència, promoció econòmica, societat, viver d'empreses
Notícia anterior
Palamós reivindica l’eliminació de la violència envers les dones amb la programació de diverses activitats
Notícia següent
Ampli programa d’activitats a Roses per reivindicar el 25N i la fi de la violència masclista

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes