Campanya informativa de la Policia Local de Palamós per potenciar la seguretat al comerç del municipi durant l’estiu

Palamós

La Policia Local de Palamós ha iniciat aquest mes de juliol una campanya informativa adreçada als comerços del municipi, amb l’objectiu de minimitzar el risc de robatoris que tenen aquests establiments durant aquestes setmanes d’estiu, on es concentra a la vila la màxima ocupació de l’any, de turistes i visitants.

Agents de la policia palamosina visiten botigues i establiments del municipi i s’entrevisten amb propietaris i dependents per informar-los i aconsellar sobre mesures de seguretat bàsiques que cal que tinguin en compte per reduir qualsevol possibilitat de robatori, a ells o als seus clients, o bé d’intent de bescanvi utilitzant bitllets falsos.
Aquesta campanya pretén ser una acció preventiva i proactiva amb l’objectiu d’evitar delictes i furts i augmentar la seguretat del sector comercial, a la vegada que possibilita el contacte amb el sector, per conèixer les seves necessitats en referència a la seguretat, així com un tracte més directe entre la policia i els ciutadans.
L’entrevista amb els comerciants locals permet posar al dia les dades de contacte amb la policia, i en aquest sentit s’aprofita la visita dels agents, per recordar els telèfons de contacte amb la Policia Local de Palamós als quals poder adreçar-se per a qualsevol emergència.
La Policia Local de Palamós augmenta durant l’estiu les patrulles d’agents, a peu i en vehicle, per les zones comercials del municipi, potenciant la vigilància en aquests espais que durant aquests mesos concentren, cada dia, l’afluència d’un gran nombre de persones.

Tags: campanya, comerç, palamós, policia local, seguretat, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Forallac instal·la una escultura de Cado Manrique a Peratallada
Notícia següent
El BUS30’ serà gratuït per la 57a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes