Campanya informativa “No siguis trasto, i fes-ho com toca!” a Palafrugell

Palafrugell.- L’Àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell ha dissenyat diferents suports publicitaris i comunicatius, com cartells, pantalles lluminoses o bàners inserits a la factura de l’aigua i les escombraries de tots els habitatges per a informar als ciutadans de la necessitat d’utilitzar bé el servei que ofereix la Deixalleria Municipal, així com el servei de recollides concertades per a la recollida de trastos.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és informar a la ciutadania del serveis que tenen a disposició i evitar que trastos vells acabin al carrer al costat dels contenidors d’escombraries.
L’abandó de trastos i voluminosos és una problemàtica que afecta a molts punts de recollida amb contenidors. Aquesta pràctica suposa un inconvenient important en l’ocupació de l’espai a la via pública així com un impacte a la imatge de la netedat i salubritat de la mateixa.
En el cas d’haver de llençar un trasto, moble o electrodomèstic vell aquest s’ha de portar a la deixalleria, on els ciutadans hi tenen accés gratuït. Cada entrada a la deixalleria suma per poder obtenir avantatges fiscals en la taxa de residus que paga cada habitatge.
Si no es pot anar a la deixalleria, cal concertar una recollida a davant de casa. En aquest cas, es pot trucar al telèfon 900 100 810 i deixar un missatge al contestador, o bé utilitzar l’APP Palafrugell al mòbil, on apareix un calendari desplegable per triar el dia que més convé a l’usuari.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, campanya, civisme, consciència ambiental, deixalleria, medi ambient, Palafrugell, recollida, serveis, societat, trastos vells
Notícia anterior
Noves bosses per a la medicació hospitalària de dispensació ambulatòria a l’Hospital de Palamós
Notícia següent
Fructícola Empordà invertirà 12 MEUR en la construcció d’una nau de 10.000 metres quadrats

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes