Cloenda dels Espais Familiars del Punt d’igualtat de Santa Cristina d’Aro

Santa Cristina d’Aro.- Amb motiu del final de curs dels Espais Familiars de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i l’inici de l’estiu, el passat divendres 18 de juny el Punt d’Igualtat va organitzar l’espectacle de música per a nadons “Riu, riu primavera riu” de la companyia Musinfant.

El concert es va fer a la tarda, al pati de la biblioteca, seguint totes les mesures de seguretat Covid vigents. La Regidora d’Igualtat, Joventut i Acció Social, Imma Martí, va donar la benvinguda a totes les famílies participants agraint la seva assistència i avançant que, de cara al curs vinent, des de l’Àrea d’Igualtat s’ampliarà la programació d’activitats dirigides per tal de donar suport i acompanyament a les famílies.
Durant el concert es va oferir fruita fresca a tothom i, al finalitzar l’activitat, es va obsequiar a cada família amb una planta maduixera. La planta pretenia simbolitzar la cura constant, diària i amorosa que realitzen envers els seus fills i filles, i com van recollint poc a poc els magnífics fruits de la seva tasca.
Els Espais Familiars del Punt d’Igualtat són un recurs relacional, educatiu i social per a famílies amb infants des del 3r trimestre d’embaràs fins als 2 anys de vida del nadó. Un espai en el qual assisteixen les famílies amb els seus fills i filles i on es facilita orientació i acompanyament en la tasca de criança i educació. També és un lloc de joc i relació on trobar-se amb altres famílies i compartir i acompanyar-se entre elles.
Santa Cristina d’Aro va ser un dels municipis pioners en aquest àmbit ja que va obrir el seu primer espai familiar fa més de 12 anys, quan a les comarques gironines només existia un servei similar a Sant Feliu de Guíxols. Des de llavors no s’han deixat d’oferir, ampliant l’oferta i adaptant-la en tot moment a les necessitats canviants de les famílies.

Tags: acompanyament, cultura, famílies, formació, nadó, punt d'Igualtat, Santa Cristina d'Aro, serveis, societat, suport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Projecten tres nous parcs eòlics amb 21 molins a Cantallops, Espolla, Sant Climent, Pedret i Marzà i Garriguella
Notícia següent
El Consell Comarcal crea una nova taula dins la Comissió Turística amb representants del sector privat

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes