El Consell Comarcal crea una nova taula dins la Comissió Turística amb representants del sector privat

Baix Empordà.- Aquest dilluns al matí s’ha constituït la Comissió Turística dels agents privats del Baix Empordà amb la participació de prop d’una vintena d’entitats sectorials i representants rellevants del sector turístic a la comarca.

L’objectiu d’aquesta comissió és crear una branca de la  Comissió Turística, que actualment ja formen els regidors i tècnics d’aquest àmbit de la comarca.
La comissió turística dels agents privats del Baix Empordà pretén ser un espai de trobada entre el Consell Comarcal i el sector on poder parlar de propostes, projectes o reivindicacions del sector turístic. Un espai per escoltar al sector privat i també per posar al seu abast els projectes que està impulsant el Consell Comarcal, com són la millora de l’accessibilitat turística o l’aposta per sostenibilitat i el turisme responsable.
En la sessió s’han explicat els objectius d’aquesta nova comissió i també els diferents projectes i programes que actualment està desenvolupant l’àrea de turisme. Entre les entitats que formen part d’aquesta nova comissió turística en destaquen la Unió d’Hostaleria i empresaris Costa Brava Centre; l’Associació de Càmpings de Girona; l’Associació Turística d’Apartaments; l’Associació Cuina de l’Empordanet; l’Associació Turisme Rural Baix Empordà; l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics; l’Associació de Camps de Golf Costa Brava Girona Empordà; el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Vi de l’Empordà; l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava; l’Estació nàutica Estartit – Illes Medes; la Fundació Jordi Comas, entre d’altres. També hi són representats els sectors dels guies, activitats, festivals o esdeveniments que tenen lloc a la comarca, Com el Festival Porta Ferrada o  la Santa Market de Santa Cristina d’Aro.
Xavier Dilmé, vicepresident primer i conseller de Turisme del Consell Comarcal, ha destacat que “és vital que el sector públic i el sector privat de la comarca vagin junts i sumin esforços perquè els recursos són limitats i sumant arribem tots plegats més lluny”.  També creu molt important “tenir representats en un espai de treball i col·laboració als principals actors que treballen en el camp del turisme al Baix Empordà, als nostres emprenedors, i aquesta nova branca de la Comissió Turística ens ha de permetre treballar conjuntament i optimitzar els recursos”.
En el decurs de l reunió, s’ha fet un resum als assistents de la feina que estava fent en aquests moments el Consell en l’àmbit turístic, de forma coordinada amb els ajuntaments de la comarca, i una explicació dels objectius més a curt termini dels projectes inclosos a la marca “Empordà”.

Tags: Baix Empordà, Consell Comarcal, propostes, qualitat turística, sector públic i privat, sector turistic, serveis, societat, sostenibilitat, taula, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Cloenda dels Espais Familiars del Punt d’igualtat de Santa Cristina d’Aro
Notícia següent
La revetlla de Sant Joan de Begur torna a celebrar-se a Sa Riera

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes