Comença la temporada de platges de Torroella de Montgrí i l’Estartit

Torroella de Montgrí / L’Estartit.- L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat el servei de vigilància de platges, que executa l’empresa Marsave. Coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa, la Platja Gran de l’Estartit ha començat el servei de socorrisme en horari d’11 h a 18 hores.

Al llarg d’aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha posat a punt les platges amb tots els seus serveis. S’ha fet neteja de la sorra amb maquinària i manualment en el cas de les platges naturals. També s’han col·locat les passarel·les i s’han instal·lat dutxes i rentapeus. Si bé, enguany, per la situació de sequera extrema que viu el país, aquestes estaran provisionalment fora de servei. S’han instal·lat cartells en diversos idiomes informant de la situació. Malgrat estar inactives, les dutxes s’han volgut instal·lar per tenir-les a punt en cas que canviï la situació i els pantans tornin a estar plens.
En l’àmbit de la millora de serveis, enguany s’han canviat diversos lavabos i s’ha estrenat el renovat Parc de La Pineda de l’Estartit, després de mesos d’obres en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística.
Pel que fa a la gestió de residus s’han instal·lat punts verds en diferents indrets de les platges per a poder separar la brossa.

Servei els caps de setmana i festius fins al 15 de juny
El servei de socorrisme i vigilància es prestarà diàriament fins al Dilluns de Pasqua cada dia i després, els caps de setmana i festius fins al 15 de juny, quan tornarà a ser diari fins a final de la temporada d’estiu, que serà 15 de setembre. Llavors es tornarà a prestar els caps de setmana i festius fins al 12 d’octubre.
Els mesos de juliol i agost l’horari s’ampliarà una hora i mitja i els socorristes treballaran entre les 10:30 i les 19 hores. També es donarà servei a les platges de Mas Pinell i Montgó. Aquesta darrera amb servei del 15 de juny al 15 de setembre.
Els punts de socorrisme disposen de material per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda com són cadires amfíbies, muletes i d’altres elements.

Més de 5 km de platges
Torroella i l’Estartit disposa de més 5 km de sorra fina i poca profunditat, algunes d’alt valor natural i pràcticament verges i molt extenses. Les platges del municipi poden acollir en temporada alta, una mitjana de 40.000 usuaris diaris.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, L'Estartit, platges, serveis, societat, socorrisme, temporada turística, vigilància

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La fàbrica de creació Brava! obre les seves portes amb una àmplia mostra d’artistes col·laboradors
Notícia següent
Jornades sobre Turisme i Conservació dels valors del Litoral del Baix Empordà a Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes