Concurs de fotografia “La sequera a Calonge i Sant Antoni”

Calonge i Sant Antoni.- Divendres 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua. Com que fa mesos que estem patint un greu episodi de sequera a bona part de Catalunya, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni proposa celebrar el Dia Mundial de l’Aigua d’una manera diferent, fent un concurs de fotos ràpid, que mostri què representa la sequera a Calonge i Sant Antoni.

Tothom pot participar en aquest concurs, siguin residents al municipi o no, i aquest concurs té una sola categoria i hi haurà una sola imatge guanyadora. Les imatges han de ser inèdites i originals de l’autor/a. La persona participant ha de disposar de la totalitat dels drets d’explotació en exclusiva de la fotografia presentada i no haver cedit cap dret a tercers. En cas que la fotografia contingui la imatge reconeixible d’una persona, aquesta haurà d’haver atorgat al participant el seu consentiment exprés i inequívoc per la finalitat de participació al concurs.
Es poden presentar, com a màxim, 2 fotografies per persona. Les imatges no poden superar els 3MB i poden ser en blanc i negre o color. Cal presentar-les per correu electrònic a l’adreça mediambient@calonge.cat, des del dilluns 18 de març a les 00:01 h i fins el diumenge 24 de març a les 23:59 hores. Durant la setmana del 25 de març es farà la tria de la foto guanyadora i s’entregarà el premi a l’autor/a, i el jurat estarà format per 5 persones de diferents àrees de l’Ajuntament (Medi ambient, Turisme, Premsa, Alcaldia i Oficina d’atenció al ciutadà).
Obsequi: lot de productes relacionats amb el medi ambient al municipi, lot de productes turístics, recull de llibres d’àmbit municipal i la foto guanyadora sortirà al fulletó sobre sequera que s’entregarà a tots els visitants del nostre municipi durant la temporada d’estiu.
La presentació de les fotografies al concurs suposarà l’acceptació, autorització i cessió de drets d’aquestes a l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni per a l’emmagatzematge als servidors, la reproducció, comunicació, distribució i divulgació publica d’aquestes a la pàgina web de l’Ajuntament i a altres mitjans de comunicació corporatius, ús en xarxes socials i internet, sempre amb finalitats relacionades amb el concurs i citant al seu autor/a. La cessió gratuïta d’aquests drets serà d’àmbit territorial universal i estarà vigent fins que l’autor/a comuniqui la revocació dels drets que se cedeixen, que en cap cas podrà ser abans de passats un any des de la finalització del concurs.

Tags: aigua, Calonge i Sant Antoni, concurs, cultura, dia mundial, fotografia, medi ambient, sequera, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Finalitza un 72 Rally Motul Costa Brava competit, emocionant i espectacular
Notícia següent
L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, explicarà la liquidació del pressupost en un acte públic obert a tothom

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes