Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya tanquen un acord amb el grup Logis Hôtels

Vall-llobrega.- Les marques Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya s’han aliat amb el grup Logis Hôtels, una cadena d’hotels de França amb una sòlida reputació internacional i 70 anys d’experiència.

L’acord amb el grup Logis Hôtels, assolit a base d’esforç, il·lusió i confiança mútua, suposa una gran notícia pel conjunt d’hotels associats, ja que els clients del grup Logis Hôtels podran reservar a través de la seva website (www.logishotels.com) a tots els establiments de les tres marques. Aquest fet serà clau a l’hora d’assolir més visibilitat en els mercats francesos, belgues i alemanys.
El partenariat no només serà beneficiós per Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. Amb aquesta aliança, el grup Logis Hôtels tindrà l’oportunitat de penetrar en el mercat català amb hotels de les mateixes característiques que els seus: independents,  familiars, de qualitat i coneguts per la qualitat de la seva restauració.
A més, tots els clients dels dos grups podran beneficiar-se del programa de fidelitat ETIK. Aquest permet acumular euros per cada àpat o per cada nit que hagin passat en algun dels establiments dels dos grups.

Prestigi internacional
El grup Logis Hôtels és líder de propietaris d’hotels i restaurants independents d’Europa amb 2.300 establiments distribuïts en 9 països: França, Alemanya, Andorra, Bèlgica, Espanya, Itàlia, Luxemburg, Holanda i Canadà.
Amb 150 milions d’euros de facturació el 2019 i 2.000 milions d’euros de volum de negoci, el grup Logis Hôtels representa el 16% de la indústria hotelera a França. Unes xifres espectaculars que evidencien la importància de l’acord assolit.

Tags: acord, costa brava, Costa Brava Centre, hotels, promoció econòmica, societat, turisme internacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Grup Escudero preveu inaugurar l’ampliació de l’Outlet de la Jonquera la primavera del 2023
Notícia següent
Sortida etnobotànica a Santa Cristina d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes