El Grup Escudero preveu inaugurar l’ampliació de l’Outlet de la Jonquera la primavera del 2023

La Jonquera (ACN).- El Grup Escudero preveu inaugurar l’ampliació de l’Outlet de la Jonquera la primavera del 2023.

Així ho ha anunciat el seu president, Antoni Escudero, en declaracions a l’ACN que ha explicat que les obres van a bon ritme, que estan a punt d’acabar els fonaments del futur edifici i ja que tenen diversos operadors interessats a instal·lar-s’hi. Les obres van començar a finals de l’any passat i continuen centrades en els fonaments i d’adequació de l’aparcament soterrani del futur centre. S’hi preveu una inversió d’uns 40 MEUR i doblar l’actual superfície de l’espai comercial.
Els treballs d’ampliació d’aquest gran centre comercial van començar a finals de l’any passat. Des d’aleshores, les màquines excavadores han tret tones i tones de roca del subsòl per fer els fonaments i preparar l’espai per a un gran aparcament soterrani. Un any després, Escudero assegura que aquesta fase està pràcticament enllestida i que els treballs van a bon ritme.
La inauguració, però, no està prevista fins la primavera de l’any 2023. “No podem fer una altra cosa, la situació està molt aturada i no és que nosaltres no puguem assumir-ho, però és una superfície molt gran i hi ha grans operadors interessants. Per tant, hi ha d’haver alegria perquè vinguin“, remarca Escudero.
El grup empresarial va anunciar a finals de maig del 2018 que invertiria prop de 40 MEUR per ampliar les actuals instal·lacions i doblar-ne la superfície fina arribar als 100.000 metres quadrats.
El Gran Jonquera Outlet & Shopping va obrir portes l’any 2013 amb una inversió de 35 MEUR, 50.000 metres quadrats i una ocupació del 75% de la superfície comercial. La inauguració va comptar amb la presència de l’aleshores conseller d’Empresa, Felip Puig i l’expresident del Congrés, José Bono, amic de la família Escudero.

Tags: Alt Empordà, ampliació, antoni Escudero, comerç, La Jonquera, obres, outlet, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Concert “100 anys de la sardana ‘Juny’ de Juli Garreta amb el Cor Jove Orfeó Català, la Cobla Flama de Farners i el Cor de l’Escola de Música
Notícia següent
Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya tanquen un acord amb el grup Logis Hôtels

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes