Dinar d’agraïment al voluntariat de l’Hospital de Palamós i de Palamós Gent Gran

Palamós.- Aquest dilluns va tenir lloc un dinar d’agraïment, cuinat per Emporhotel, amb els voluntaris de Palamós Gent Gran i l’Hospital de Palamós a l’Espai del Peix.

Va ser una bona ocasió de reunir gran part de l’equip de voluntaris i agrair-los el seu temps, dedicació i solidaritat. L’equip van ser rebut per unes hostesses molt simpàtiques (Tirita Clown).
Al dinar van assistir una cinquantena de persones: 15 voluntaris de l’Hospital de Palamós, 18 voluntaris de Palamós Gent Gran, treballadores socials de la residència, representants de Creu Roja i del programa de Caritas–Grans moments-, i la Co-direcció de SSIBE.
El dinar d’agraïment al voluntariat de SSIBE se celebra des de l’any 2017, però els anys 2020, 2021 i 2022 no es va poder realitzar per la pandèmia de la COVID.
En els parlaments, es va destacar la tasca de coordinació de Cristina Fernández i Laura Garcia que dinamitzen els equips a l’hospital i Palamós Gent Gran, respectivament i Lluís Puig, President dels Òrgans de Govern de SSIBE va fer l’agraïment institucional a tots els voluntaris i voluntàries.

Tags: agraïment, dinars, hospital de palamós, l’Espai del Peix de Palamós, Salut, serveis, societat, SSIBE, voluntaris
Notícia anterior
Dos detinguts per robar 800 paquets de tabac d’un estanc de Camallera i intentar fugir corrent quan els aturen
Notícia següent
Sant Feliu de Guíxols promou un homenatge a l’alcalde i escriptor Josep Vicente i Romà en els cent anys del seu naixement

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes