Distingeixen l’hospital de Palamós amb el premi Top 20 de gestió en categoria de centres mitjans

És el segon any consecutiu que rep el reconeixement

Palamós .- L’hospital de Palamós ha rebut per segon any consecutiu el premi Top 20 de gestió hospitalària, en categoria de centres mitjans. Es tracta d’un guardó que valora diferents indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica. El guardó és especialment significatiu ja que és el segon any consecutiu que s’obté el guardó, després de l’obtingut l’any passat a Madrid.

El reconeixement valora diferents indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica del centre. Aquest anàlisi es realitza a dades que es registren de manera habitual al centre.
L’acte de lliurament es va celebrar dimarts al matí a Madrid i estava organitzat per la consultora IQVIA. L’edició d’aquest any ha tingut una participació de record de 180 hospitals privats i públics de tot l’Estat espanyol.
Aquest és el setè guardó que recull l’Hospital de Palamós en els més de 20 anys de vida dels premis Top20 i el segon de forma consecutiva després del mateix premi Top20 aconseguit l’any passat.
Premis Top20
Hospitals top20 és un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius, tant a centres públics com privats de tot l’estat espanyol. En aquests premis, a més d’avaluar la gestió hospitalària en general, s’analitzen sis àrees clíniques específiques de gran rellevància en l’activitat dels hospitals: Sistema nerviós, Respiratori, Cor, Cirurgia digestiva, Traumatologia i ortopèdia, i Àrea de la Dona.

Tags: guardó, hospital de palamós, premi, reconeixement

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els resultats de les votacions finals de la 4a edició dels pressupostos participatius defineixen sis projectes valorats en 205.000 euros
Notícia següent
Mor el reconegut pintor palamosí, Albert Roca

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes