Dues morts més al sociosanitari de Palafrugell eleven a 32 les víctimes de la pandèmia al centre

Sanitaris a la nova Unitat de Cures Intermèdies (UCIM) per atendre pacients amb la covid-19 que s’ha habilitat a l’hospital de Palamós aquest 12 de maig del 2020. Foto: SSIBE
Palafrugell – Palamós (ACN) .- Dues morts més al sociosanitari de Palafrugell eleven a 32 les defuncions per coronavirus al centre. Segons la darrera actualització que han fet els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) aquest dimarts, el brot al centre Palafrugell Gent Gran també ha comportat que hi hagi 21 pacients més ingressats amb coronavirus.

Són, això sí, dotze menys que ara fa una setmana. Les dades que facilita el SSIBE també permeten veure com augmenten els residents que superen la pandèmia. Al llarg de l’última setmana s’han donat onze altes més, cosa que situa el total en 30. Tot i que al sociosanitari ningú està pendent de rebre els resultats de la prova, sí que al Palamós Gent Gran hi ha quatre residents que l’esperen.
Segons l’actualització d’aquest dimarts, el total de casos de coronavirus diagnosticats pel SSIBE des de l’arribada de la pandèmia (que inclou pacients ingressats a l’hospital de Palamós i a altres centres assistencials i residències, pacients a domicili, professionals i víctimes mortals) és ja de 496. Això vol dir que des de dimarts de la setmana passada s’han detectat fins a 26 casos nous.
D’aquests, a l’hospital n’hi ha 23 d’ingressats, dels quals quatre estan pendents de resultats. A més, d’ençà del 13 de març, l’hospital de Palamós ha donat 116 altes a persones que han superat la covid-19. Però des de l’inici de la crisi sanitària han mort vint persones en aquest centre hospitalari.

Tres sanitaris, ingressats a Palamós
En relació als professionals de les empreses del SSIBE, hi ha 41 casos confirmats de coronavirus entre el personal sanitari (dos menys que dimarts de la setmana passada) i n’hi ha setze d’aïllats pendents de resultats de les proves (cosa que suposa que, al llarg dels darrers set dies, n’hi hagi cinc més de confinats). D’altra banda, el SSIBE informa que tres dels pacients ingressats a l’hospital de Palamós són personal sanitari.
Des de l’arribada de la pandèmia, també va morir una persona al centre Palamós Gent Gran. En aquest centre, segons les dades del SSIBE, no hi ha cap altre cas confirmat de covid-19. Però sí que hi ha quatre dels residents que estan pendent de rebre el resultats per veure si s’han infectat.

Tags: alta, coronavirus, covid-19, Palafrugell, palamós, resident, sanitari, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, sociosanitari, SSIBE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els delictes disminueixen un 6,1% durant el primer trimestre de 2020 a Figueres
Notícia següent
La situació de crisi sanitària afecta la data límit per a l’arrencada de presseguers, nectariners i paraguaians

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes