El Campus Jove de Palamós celebra enguany el seu 20è aniversari

Palamós

Dilluns 8 de juliol es va iniciar la 20a edició del Campus Jove de Palamós, que fins al 2 d’agost tindrà lloc a les instal·lacions de l’Aula d’Aprenentatge (antigues instal·lacions de l’escola Vila-romà).

Aquesta activitat és impulsada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós, i gestionada i realitzada pels formadors i monitors de l’Escola d’educadors en el lleure, l’Empordà.
En la celebració d’aquests 20 anys, l’activitat compta amb totes les places exhaurides, amb un total de 50 joves inscrits, de 14 a 18 anys, que tindran l’oportunitat de gaudir, durant les properes setmanes, d’una àmplia varietat d’activitats que inclouen esport, natura i formació, combinant les activitats de lleure, amb un curs de premonitors i premonitores.

Els nivells formatius i les activitats del curs
El curs de Pre-Monitors/es té dos nivells en funció de l’edat dels participants, Pre-1 d’entre 14 i 16 anys, i Pre-2 dels 16 als 18 anys.
Pel que fa a les activitats que es programen durant les quatre setmanes consecutives que té de durada aquest curs, es destaquen les realitzades a l’aire lliure, amb excursions en bicicleta, iniciació al senderisme, o bé la pràctica del caiac. També es treballen els jocs, els tallers i les dinàmiques de grup, entre altres activitats d’educació en el lleure.
Tota aquesta formació gira entorn del treball en la programació i l’organització d’activitats de lleure, la qual cosa permet una visió àmplia i anticipada en aquest camp, per als joves que posteriorment vulguin aconseguir el títol de monitors i monitores d’educació en el lleure, un curs que en aquest cas és adreçat a joves a partir de 18 anys i que també es pot cursar a Palamós.

Una oferta lúdica i formativa consolidada
Des de la seva creació el 2004, el Campus Jove de Palamós ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós per oferir un servei educatiu de qualitat als joves del municipi. El professorat de l’Escola l’Empordà, format per professionals experimentats i apassionats per l’educació en el lleure, està en constant actualització per garantir la millor formació possible als alumnes.
Amb aquest objectiu s’aposta fermament per la creativitat i la innovació com a claus per a l’èxit en el món de l’educació en el lleure. Per això, la formació se centra en el desenvolupament d’aquestes habilitats, preparant els alumnes per afrontar els reptes del futur i oferir les millors activitats als infants i joves.

Tags: ajuntament de Palamós, campus, esports, formació, joventut, lleure, medi ambient, monitor, palamós, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Espai Medes entra en la seva recta final i inicia la producció de l’exposició permanent
Notícia següent
La Biennal de Fotografia Xavier Miserachs anuncia tota la programació de la XIII edició

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes