El cicle de reunions entre la ciutadania i l’Ajuntament de Palamós proposa poder abordar necessitats concretes d’interès per als barris

Palamós

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palamós organitza un nou cicle de les reunions veïnals que es varen iniciar com a prova pilot, el novembre passat, i que tenen com a objectiu poder seguir apropant la ciutadania a l’organització municipal.

Aquestes noves trobades es duran a terme en un total de tres sessions, que tindran lloc a les zones del municipi, d’Es Pla, Sant Joan i el barri Vell de Palamós, amb l’objectiu de poder abordar de manera concreta alguns dels temes d’interès que els veïns i veïnes d’aquestes zones han anat aportant en les dues reunions participatives realitzades fins ara.

Reunions els dies 10, 11 i 12 de juny
Concretament el dilluns dia 10 de juny l’Àrea de Participació Ciutadana convoca la ciutadania d’Es Pla, a les 19 hores. La trobada tindrà lloc a la plaça de Vila-romà (davant el Pavelló Municipal d’Esports), amb l’objectiu de poder debatre in situ la possibilitat de crear en aquest àmbit una illa lliure de vehicles.
Es tractaria de tallar a la circulació, de manera permanent, el tram del carrer que passa just per davant del pavelló, delimitat entre els carrers de Zoilo Costart i Gaspar Matas, aportant més seguretat als usuaris de la plaça de Vila-romà i del mateix pavelló.
L’endemà, dimarts 11 de juny, serà el torn per als veïns i veïnes de Sant Joan, que també a les 19 hores, podran assistir a la sessió prevista, que en aquesta ocasió planteja poder fer un recorregut per diversos punts del seu nucli, amb l’objectiu de valorar sobre el terreny, totes aquelles necessitats que es puguin detectar.
Finalment, el dimecres 12 de juny es durà a terme la reunió amb els veïns i veïnes del barri Vell, que a partir de les 19 hores es podran apropar a l’espai municipal polivalent de les Galeries Carme (c/ de Dídac Garrell i Tauler, 10, 1r pis).
L’objectiu de la trobada amb la ciutadania del barri Vell és el de tractar temes referents a mobilitat, seguretat i convivència, amb la presència del cap de la Policia Local.

Reunions obertes a la participació de tothom
Totes les reunions programades són obertes a la participació de tothom, i per a prendre’n part és convenient poder confirmar la presència mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a: participacio.ciutadana@palamos.cat, o bé d’un whatsapp al 696 176 424, indicant el nombre de persones que voldran assistir-hi.
Per a poder incentivar la participació dels palamosins i les palamosines a aquestes reunions, l’Ajuntament de Palamós també ha adreçat invitacions a les entitats locals, per tal que els integrants d’aquestes que ho desitgin, puguin participar-hi.

Noves reunions a l’Eixample i Mas Guàrdies
Posteriorment els dies 17 i 18 de juny, es programen respectivament, reunions de retorn per als veïns dels barris de l’Eixample, per un costat; i per als de Mas Guàrdies, Cases Noves i Eixample Nord, per un altre.
La reunió de l’Eixample tindrà lloc al local de la Gent Gran de Palamós (Av. del president Francesc Macià, 7); mentre que la de Mas Guàrdies, Cases Noves i Eixample Nord, es durà a terme al local municipal de Mas Guàrdies (c/ de Lleida, 7). Totes dues sessions s’iniciaran a les 19 hores.
Amb aquestes trobades es vol fer retorn de les conclusions de les reunions realitzades en aquests barris el passat mes de març, durant el primer cicle d’aquestes trobades, així com per a poder plantejar noves iniciatives i propostes, creant un canal de comunicació directe entre l’Ajuntament i la ciutadania, amb l’objectiu de poder parlar de qüestions referents, tant dels barris que es visiten com del municipi en general.

Qualitat de vida, territori i sostenibilitat
Durant aquest calendari de trobades amb el veïnat s’aborden temàtiques com la qualitat de vida, per tal de poder parlar d’educació, formació, ocupació, cohesió i convivència, esports, cultura, infància, joventut o gent gran.
També es debat sobre el territori i la sostenibilitat, posant damunt a taula temàtiques referents als espais naturals, les infraestructures, la mobilitat, l’habitatge, els equipaments i l’espai públic, entre altres.

Festa Major de Palamós 2024

Tags: ajuntament de Palamós, barris, palamós, participacio ciutadana, reunions, serveis, societat, veïns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Policia Local de la Bisbal d’Empordà tanca la campanya de control de vehicles de mobilitat personal amb una dotzena de denúncies
Notícia següent
El Kit Digital per a autònom@s: Novetats importants

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes