El Kit Digital per a autònom@s: Novetats importants

Rosa Guanter (Sòcia-directora TAX Palafrugell – TAX Palamós – TAX Torroella de Montgrí) rguanter@tax.es

S’eleva la quantia del “Kit Digital” fins als 3.000 euros i permet per primera vegada utilitzar-ne una part per a adquirir dispositius electrònics.

Quina novetat s’introdueix?
S’amplia en 1.000 euros la quantia dels ajuts a autònom@s i microempreses de fins a tres treballador@s, al passar de 2.000 a 3.000 euros. Si fins ara s’havia descartat poder utilitzar aquests diners per a comprar dispositius electrònics, amb aquest increment, els autònom@s i microempreses podran comprar ordinadors pels seus negocis.

Qui podrà sol·licitar l’increment?
L’increment serà retroactiu i el podran sol·licitar les empreses beneficiàries del segment III (autònom@s i micropimes) que ja haguessin demanat l’ajut amb anterioritat i fins i tot si ja han consumit el seu bo digital.

Quins són els requisits?
La quantia màxima subvencionable per a comprar un ordinador personal serà de 1.000 euros i s’han de complir uns requisits. Així, s’exigirà que l’ordinador portàtil o de sobretaula sigui nou i compti amb uns mínims d’emmagatzematge, processador, memòria RAM o sistema operatiu. “Amb aquesta categoria (sota l’epígraf “Lloc de treball segur”) es pretén afavorir l’automatització de tasques, la gestió eficient de les dades i la comunicació fluida. L’objectiu és millorar la productivitat i la competitivitat d’aquest segment en un entorn segur”, subratlla Red.es, l’entitat pública que coordina aquest programa.

Com serà el funcionament per a qui accedeixi a l’ajut per primera vegada?
Els autònom@s i empresari@s que accedeixin per primera vegada a aquest ajut hauran de combinar la compra d’un ordinador amb una altra solució digital addicional de les que inclou el catàleg; és a dir, 1.000 euros per l’ordinador, 2.000 euros per a recursos com gestió de xarxes socials, eines de Marketing digital, software de gestió empresarial, o d’altres.

Quan es podrà sol·licitar l’ajut?
La petició de l’ajut amb la nova quantia es podrà realitzar una vegada s’hagi obert el formulari de sol·licitud el proper mes de juny.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres.

Tags: activitats econòmiques, ajudes, autònoms, economia, empreses, informàtica, kit digital, serveis, societat, TAX, tecnologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El cicle de reunions entre la ciutadania i l’Ajuntament de Palamós proposa poder abordar necessitats concretes d’interès per als barris
Notícia següent
Obre al públic el nou Centre d’Interpretació del Vi de Calonge

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes