El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro signen un conveni per donar continuïtat a les polítiques d’habitatge del muncipi

Castell-Platja d’Aro.- El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro van formalitzar dimecres al matí la signatura del conveni de col·laboració per al desenvolupament del programa de gestió del servei municipal d’habitatge i tasques tècniques per aquest any 2020.

L’objectiu és donar continuïtat a la implementació de les polítiques d’habitatge al municipi i per això des d’aquest mes de març es reforçarà el servei d’atenció al públic i alhora es crearà assessorament tècnic en matèria d’habitatge.
En aquest sentit, es prestaran diversos serveis d’atenció, suport i assessorament com la preparació de documentació necessària per a poder accedir a convocatòries d’ajuts i subvencions en matèria d’habitatge, l’atenció a les persones en situació d’exclusió residencial, la tramitació d’ajuts de lloguer, pels deutes de lloguer i hipoteca o la col·laboració amb els serveis socials del municipi i altres professionals de la xarxa com advocats o el jutjat. També per exemple se seguirà gestionant la borsa de mediació per al lloguer social o la borsa d’inclusió i allotjaments d’acollida, entre molts altres serveis.
Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, explica que “cada vegada hi ha més dificultats per accedir a habitatges de lloguer en zones com la del litoral costaner de la comarca a causa, entre d’altres per l’augment de l’oferta de pisos turístics i habitatges buits. Aquesta col·laboració permetrà facilitar les gestions en matèria d’habitatge del municipi i donar per tant resposta a aquestes situacions. Un model que estem treballant per ampliar-lo en altres ajuntaments”.

Tags: Castell-Platja d’Aro, Consell Comarcal, conveni, habitatge, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Generalitat presenta una campanya per etiquetar correctament el peix
Notícia següent
Teatre de gènere per al jovent i les experiències professionals de tres dones a Santa Cristina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes