El Consell Comarcal rep una subvenció de Dipsalut de 5.000 € per fer front a la situació de crisis actual

Baix Empordà.- El Consell Comarcal del Baix Empordà ha rebut una subvenció de 5.000€ de l’Organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona, Dipsalut.

La subvenció servirà per oferir a les persones sense llar una solució amb caràcter d’urgència pel que fa a l’habitatge i a la cobertura de les necessitats bàsiques, a més d’un suport socioeducatiu perquè puguin iniciar un projecte de vida autònoma arrelat a la comunitat per potenciar-ne l’empadronament i l’autosuficiència.
Les accions que es duen a terme són entre d’altres, tasques de detecció activa de persones en situació de sensellarisme, solucions habitacionals individuals o compartides i proporcionar alimentació i espais per a la higiene personal.
La  pandèmia per la Covid-19, ha agreujat la situació de moltes famílies de la comarca, que han patit la pèrdua de l’habitatge habitual per no haver pogut fer front al pagament de la quota hipotecària de l’habitatge o al pagament del lloguer.

Tags: Baix Empordà, Consell Comarcal, coronavirus, crisi, dipsalut, habitatge, Salut, sensellar, serveis, societat, subvenció, suport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Es renova el terra del pis superior del pavelló municipal de Santa Cristina
Notícia següent
El Palau Solterra de la Fundació Vila Casas a Torroella presenta l’exposició “Life vest under your seat” de Jean Marie del Moral

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes