El Consell de Joves de Palafrugell impulsa la campanya “L’art de conviure, Palafrugell antiracista” amb l’objectiu de crear un espai de reflexió

Palafrugell.- Coincidint amb el dia 21 de març, Dia Contra la Discriminació Racial, el Consell de Joves de Palafrugell ha dissenyat una campanya a través de diferent accions que es desenvoluparan des del dilluns 22 fins al 27 de març.

L’objectiu principal d’aquesta setmana carregada d’activitats és donar visibilitat a les diferents formes de racisme que existeixen i, al mateix temps, obrir un espai de reflexió al voltant de que fa societat en pro de la convivència.
Sota el lema “L’art de conviure, Palafrugell antiracista” s’han creat unes totebags que es repartiran des de diferents punts i serveis del municipi, i via xarxes socials s’animarà a la gent a fer un petit vídeo on expressin que fa cadascú per promoure l’art de conviure.
Paral·lelament es faran accions als instituts, incidint a les aules, on es repartiran enganxines amb el logotip dissenyat, com als patis on es repartiran bosses. Per a les escoles s’ha realitzat un vídeo expressament que servirà com a pauta de debat dins les aules i així els joves ho podran treballar. El vídeo porta per nom “Puta negra de merda” i que ha estat realitzat per l’activista @_fahafahana_.
D’altra banda, més enllà de les activitats d’aquesta setmana, també cal destacar la projecció del Cine Club Garbí de la pel·lícula “La dona il·legal”, que el 18 d’abril a les 7 de la tarda es podrà veure al Teatre Municipal. La pel·lícula de Ramon Térmens parla de temes molt sensibles com poden ser les deportacions.
Finalment, l’Espai Jove ha engegat un concurs de dibuix temàtic i els Educadors de Carrer faran una acció conjuntament amb “Frinvisibles”, on es treballen les fronteres invisibles que es troben aquelles persones en situació no regularitzada, a nivell laboral, d’estudis, d’habitatge, etc…

Tags: Ajuntament de Palafrugell, campanya, cinema, consell de joves, convivència, discriminació, instituts, joventut, Palafrugell, racisme, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els joves del Baix Empordà aprenen més sobre viatjar, treballar o estudiar a la Unió Europea
Notícia següent
El Grup de Natura Sterna localitza i anella per primera vegada una niada amb 4 polls de duc al Baix Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes