Els joves del Baix Empordà aprenen més sobre viatjar, treballar o estudiar a la Unió Europea

Baix Empordà.- Els instituts del Baix Empordà acullen el cicle de xerrades “Joventut Activa a la Unió Europea” amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament de la Unió Europea als joves d’una manera dinàmica i participativa.

Aquest recurs formatiu es troba dins el marc del conveni entre l’àrea de joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà i Europe Direct Girona, que ja fa cinc anys que està vigent. Aquest divendres han tingut lloc tres sessions formatives a una seixantena d’alumnes de 1r d’ESO de l’Escola Vedruna.
L’objectiu d’aquestes xerrades és donar a conèixer entre els més joves què és i com funciona la Unió Europea, així com quins recursos ofereix per a la joventut. Aquesta tasca s’exerceix des d’Europe Direct Girona, un centre d’informació sobre les institucions i polítiques europees inculat a la Universitat de Girona, gràcies al Conveni que té amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà des de fa cinc anys.
Europe Direct Girona s’encarrega d’impartir tallers i xerrades a infants i joves per assessorar-los en tot el que té a veure amb viatjar, treballar o estudiar als països de la Unió Europea. Des de ja fa cinc anys, juntament amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal, s’han organitzat accions i projectes conjunts sobre temes europeus arreu de la comarca.
Des del passat mes de febrer ja s’han fet una vintena de sessions als instituts de la comarca del Baix Empordà, entre tots els cursos d’ESO i Batxillerat. Les pròximes sessions s’impartiran a 160 alumnes de l’INS Palamós el pròxim 30 d’abril.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, Baix Empordà, Consell Comarcal, formació, instituts, joventut, serveis, societat, Unió Europea, xerrades

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Policia Local de la Jonquera deté un conductor quan pretenia creuar la frontera amb prop de 50 quilos de marihuana
Notícia següent
El Consell de Joves de Palafrugell impulsa la campanya “L’art de conviure, Palafrugell antiracista” amb l’objectiu de crear un espai de reflexió

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes