El Consorci de les Gavarres estrena presidència i renova els seus representants

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.- El Consell Plenari del Consorci de les Gavarres s’ha constituït aquest dimecres 13 de setembre, amb la renovació de la presidència i dels seus membres.

L’alcalde de l’Ajuntament de Cruïlles-Monells-Sant Sadurní, Daniel Encinas, ha estat escollit, per unanimitat, nou president de l’ens en substitució del fins ara president Pau Presas, alcalde de Cassà de la Selva i vicepresident primer de la Diputació de Girona. Pau Presas i Nines Rivasha, consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Empordà, n’han estat escollits vicepresidents.
Daniel Encinas ha volgut destacar la feina de tots els treballadors del Consorci de les Gavarres i dels membres que en formen part. En aquest sentit s’ha proposat seguir amb els projectes iniciats i intensificar les trobades i les relacions amb els ajuntaments, amb el propòsit d’unificar encara més tots els ens involucrats en la gestió de les Gavarres.
El president sortint, Pau Presas, s’ha acomiadat de la presidència del Consorci agraint a tots els treballadors i col·laboradors de l’entitat la tasca feta, i ha reivindicat la feina duta a terme des del Consorci els últims quatre anys, que ha permès consolidar l’estructura i els recursos econòmics de l’organisme, i que disposa de diversos nous projectes engegats per seguir treballant en la preservació del patrimoni natural i cultural de les Gavarres. Presas seguirà formant part del Consorci com a representant de la Diputació de Girona, després de ser escollit alcalde de Cassà en les darreres eleccions municipals.
La renovació dels membres del Consell Plenari es fa, tal com estableixen els estatuts de l’ens, d’acord amb la periodicitat que determinen les institucions, coincidint amb les renovacions que es produeixen al si de les institucions que representen, d’acord amb els resultats de les eleccions municipals del passat mes de maig.
El Consorci de les Gavarres està format pels vint ajuntaments amb terme municipal dins de l’Espai Natural Protegit del Massís de les Gavarres, els consells comarcals del Baix Empordà i del Gironès, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consorci Forestal de Catalunya i l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres. Des del 2018 el Consorci de les Gavarres està adscrit a la Diputació de Girona.

Tags: Consorci de les Gavarres, cultura patrimoni, espais naturals, Gavarres, gestió, medi ambient, ple, president, renovació, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Ludum, la 3a fira del joc de Corçà, arriba aquest dissabte amb un ampli ventall de propostes per a tots els públics
Notícia següent
Revista del Baix Empordà ret homenatge a la “Premsa local i comarcal” en el número del seu vintè aniversari

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes