El Defensor de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura va tramitar un total de 29 queixes durant el 2021

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.- El passat dijous 10 de març el Ple Municipal Ordinari de l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura va comptar amb la participació d’Eduardo Vara, defensor dels veïns i veïnes del municipi.

Vara va presentar el seu informe anual: “Des de la meva perspectiva com a defensor del municipi, crec que, en general, la població valora positivament les iniciatives de l’ajuntament per a millorar la condició dels nostres nuclis”. “Crec que el municipi està ben atès i cuidat, s’escolta els veïns i es respecten els seus drets”, va explicar Eduardo Vara.
Lògicament, però, com a Defensor del municipi durant l’any 2021 va fer un total de 29 actuacions, de les quals 6 van ser queixes i reclamacions, una dotzena van ser consultes i assessorament, i un total de 9 van ser a mode de col·laboració i mediació. “Del total d’aquestes actuacions, 5 van se promogudes d’ofici pel mateix Vara, com a Defensor, alhora que 22 a instàncies van procedir directament de la ciutadania”.
Vara va assistir al Ple municipal acompanyat de Francesc Mateu, director executiu del Fòrum, associació que agrupa a totes les defensories/sindicatures locals. No és titular de cap sindicatura, sinó la persona precisament designada pel Fòrum pe dirigir la institució amb la supervisió de la Junta Directiva i d’acord amb les directrius de l’assemblea. Va venir a la presentació com a senyal de reconeixement al municipi per tenir la institució del Defensor del municipi, la qual cosa és atípica en municipis petits. En aquest sentit, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura és el municipi de menys població de Catalunya que compta amb aquesta figura.

Tags: actuacions, Ajuntament, balanç, Cruïlles, defensor ciutadà, informe, Monells, Sant Sadurní de l'Heura, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural acompanyarà més de 300 empreses agroalimentàries en diferents actuacions comercials a l’abril
Notícia següent
Palamós manté activa la campanya de cooperació i ajuda a la població d’Ucraïna

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes