El Departament de Territori ha invertit 67,45 M€ en la millora de les carreteres de la vegueria de Girona aquesta legislatura

Girona.- Durant aquesta legislatura el Govern ha realitzat 118 actuacions a les carreteres de la xarxa viària de la demarcació, millorant gairebé 500 km de carreteres i destinant-hi un total de 67,45 milions d’euros.

D’aquests, 37,1 milions d’euros s’han invertit durant l’any 2023 en 53 actuacions que han permès millorar 162 km de carreteres a la vegueria de Girona.
Un exemple d’aquestes actuacions és la que s’ha iniciat a la carretera GI-644 entre Serra de Daró a Vulpellac. Concretament entre el quilòmetre 0 i el 8+290.
En concret, les obres, que tenen un termini d’execució de 2 mesos, consistiran en la reparació de les zones en què el ferm està malmès i la millora del paviment asfàltic amb dues capes de microaglomerat en fred. Posteriorment, es reposarà la senyalització horitzontal dels trams de via afectats.
La circulació del trànsit a la via quedarà afectada per talls intermitents del carril en el que s’estiguin realitzant les reparacions del ferm. En tot moment es podrà seguir circulant per la carretera amb una afecció mínima amb talls de 5 a 10 minuts pel tall d’un carril de circulació, en horari diürn de 8 del matí a 7 de la tarda. Les obres es pararan durant la Setmana Santa.
El director dels Serveis Territorials de Territori a Girona, Sergi Albrich, ha explicat que “la millora del ferm respon a la prioritat del Departament de Territori de disposar d’una xarxa de comunicació segura i en plenes condicions. Per aquest fet, anualment es va realitzant aquesta tasca constant i continua de manteniment”.

Tags: actuacions, balanç, carreteres, Comarques gironines, Generalitat, inversió, millores, serveis, societat, xarxa viària
Notícia anterior
El Festival Ítaca presenta el cartell més femení i popular
Notícia següent
Es constitueix el Grup Consultiu d’Alcaldia de Palafrugell, que té com objectiu principal oferir assistència i assessorament a l’alcalde

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes