Es constitueix el Grup Consultiu d’Alcaldia de Palafrugell, que té com objectiu principal oferir assistència i assessorament a l’alcalde

Palafrugell.- La Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafrugell va acollir la primera reunió oficial del recentment constituït Grup Consultiu d’Alcaldia.

El Grup Consultiu de l’Alcaldia té com a finalitat l’assistència i l’assessorament a l’alcalde i implicar de la millor manera possible el conjunt d’agents institucionals i individuals de Palafrugell en l’activitat municipal per tal de potenciar la màxima participació en la definició i seguiment del futur del municipi. En definitiva, es tracta d’un òrgan de consulta que valorarà i posarà a de debat les grans línies estratègiques i els afers principals de la vila de Palafrugell.
L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, després de la primera reunió considera que “la participació ciutadana és un dret reconegut de la ciutadania i estic convençut que des de la meva alcaldia s’ha de promoure el fet de comptar amb un nombrós grup de persones representatives del municipi per debatre i valorar els grans temes que afecten al futur de la població”. Al mateix temps, va esmentar que “comptem amb un grup divers de persones que tenen ganes de treballar en temàtiques transversals sobre el municipi i que ofereixen visions de diferents sectors, fet que aporta una riquesa important des d’una mirada crítica i constructiva”.
Aquest Grup Consultiu estarà format per representants de les diferents associacions de veïns del Pi Verd, Carrer Ample, Mas Mascort, La Punxa, Camp d’en Prats, Vilaseca – Bruguerol, Tamariu, Llofriu, Llafranc i Calella de Palafrugell; un representant que formi part del Consell d’Entitats Juvenils; un representant dels col·lectius més nombrosos del municipi i prop d’una dotzena de persones representatives dels àmbits socioeconòmics, culturals, urbanístics i del municipi palafrugellenc.
Pel que fa referència al seu funcionament, en la primera sessió es va decidir que es reunirà cada dos mesos amb la idea de treballar en elements que seran clau de cara al futur del municipi.

Tags: administració pública, Ajuntament de Palafrugell, assessorament, assistència, estratègia, Govern, grup, Palafrugell, participacio ciutadana, reunió, serveis, societat
Notícia anterior
El Departament de Territori ha invertit 67,45 M€ en la millora de les carreteres de la vegueria de Girona aquesta legislatura
Notícia següent
“Col·loquis sobre el territori i la seva gent” d’Òmnium Cultural Baix Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes