El grup de teatre Sensedormir dramatitza contes d’en Pere Saballs al seu nou espectacle “(A)Relats”

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

El grup de teatre Sensedormir, en plena forma, presenta “(A)Relats” el proper diumenge 19 de maig. El nou espectacle, basat en contes d’en Pere Saballs, s’estrenarà a les set del vespre a la Sala de la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura i l’entrada té un cost de 6 euros.

A l’obra es dramatitzen un conjunt de contes escrits per en Pere Saballs: un recull de peces breus i tancades on apareix el fantàstic en situacions quotidianes. La majoria d’aquestes històries es desenvolupen en entorns rurals i totes fan ús d’un català genuí, recuperant paraules i expressions afeblides pel desús. Alhora, l’espectacle intercala escenes amb cançons que s’hi ajustaven, algunes amb la lletra canviada per a l’ocasió.
El grup de teatre Sensedormir és el grup de teatre no professional de l’entitat La Concòrdia, creada el 1919, del poble Sant Sadurní de l’Heura. L’agrupació està formada per un prop d’una trentena persones, de totes les edats.

Tags: cultura, Sant Sadurní de l'Heura, societat, teatre amateur
Notícia anterior
L’alumnat del Joan de Margarit de La Bisbal participa a la campanya “Let’s Clean Up Europe!” recollint residus a l’entorn de l’escola
Notícia següent
Els Jocs Emporion arrenquen divendres amb les miniolimpíades, una trobada per a gent gran i una jornada sobre esport inclusiu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes