L’alumnat del Joan de Margarit de La Bisbal participa a la campanya “Let’s Clean Up Europe!” recollint residus a l’entorn de l’escola

La Bisbal d’Empordà

El passat divendres 10 de maig, un total de 39 alumnes de 4t de primària de l’escola Joan de Margarit van participar a la 11ª edició de la campanya “Let’s Clean Up Europe!”.

Aquesta campanya és una acció comuna a tot Europa que té com a objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i a la vegada promou accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.
Aquesta activitat, recolzada per l’Àrea de Medi Ambient i d’Ensenyament del Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, té l’objectiu de conscienciar als més petits sobre els impactes que tenen els residus en el nostre entorn i l’autoaprenentatge del reciclatge. L’alumnat de l’Escola Joan de Margarit va recollir residus de zones verdes abandonats al voltant de l’escola i de la plataneda del Puig d’en Vidal. Es va recollir un total de 21 saques de residus, la majoria eren envasos lleugers (llaunes, ampolles de plàstic, etc.), paper i cartró, runes, burilles i objectes més voluminosos (paraigües, un calaix de fusta i una cadira).
El professorat acompanyant, l’alumnat i els tècnics de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, van quedar sorpresos de la gran quantitat de residus que es van trobar en la poca estona de l’activitat i la manca de civisme de la gent que abandona aquests residus a la via pública o a les zones verdes. L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà vol fer un agraïment a l’alumnat de 4t de l’escola Joan de Margarit, per la seva implicació i les ganes de participar en l’activitat.

Tags: consciència ambiental, escoles, infants, La Bisbal d'Empordà, medi ambient, neteja col·lectiva, residus, societat
Notícia anterior
Un dispositiu a cases ocupades de la Marca de l’Ham de Figueres se salda amb 63 inspeccions i 52 actes aixecades
Notícia següent
El grup de teatre Sensedormir dramatitza contes d’en Pere Saballs al seu nou espectacle “(A)Relats”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes