El Museu Can Mario de Palafrugell renova l’exposició permanent d’escultura contemporània

Palafrugell.- La Fundació Vila Casas renova l’exposició permanent d’escultura contemporània catalana de Can Mario a Palafrugell amb una nova mirada museogràfica.

Es tracta del primer canvi destacat a les col·leccions des de l’any 2017 i acull per primera vegada nombroses escultures que s’han incorporat als fons de la fundació durant els darrers sis anys.
El nou recorregut expositiu, format per dues-centes obres, posa en diàleg, independentment de cronologies i tendències, el conjunt de la col·lecció per tal de potenciar-ne noves interpretacions i fomentar les relacions plàstiques entre generacions. Cal destacar que les noves col·leccions es presenten seguint uns nous criteris museogràfics, més diàfans i espaiats, amb la intenció de potenciar cada una de les obres i establir una major proximitat amb el visitant.
Entre les obres exposades s’hi compten escultures d’Antoni Llena, Amèlia Riera, Joan Miró, Jaume Plensa, Anna Ill, Gabriel, Gerard Mas, Stella Rahola, Medina Campeny, Pep Duran, Sergi Aguilar, Rosa Amorós, Francesc Ruestes, David Bestué i Aurèlia Muñoz, entre molts altres.
L’exposició s’inaugurarà aquest dissabte, 17 de juny, a les 12 hores, i es podrà visitar de dimarts a diumenge i festius d’11 a 13.30 i de 17.30 a 20.30 hores.

Tags: art contemporani, escultura, Fundació Vila Casas, inauguració, Museu, Palafrugell, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Entra en vigor la prohibició de circular amb vehicles motoritzats al Massís del Montgrí
Notícia següent
Acció Climàtica explica la importància de realitzar treballs forestals de prevenció d’incendis al Massís de l’Ardenya-Cadiretes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes